Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen a hüvelyi vizsgálattó...

Terhesen a hüvelyi vizsgálattól el lehet vetélni?

Figyelt kérdés

Voltam dokinál mert viszketek. Először ujjal .. majd fel nyúlt valami fém tárgyal mint ha szét nyitotta volna …kicsit kellemetlen volt..ezzel árthatott a méhszájnak??? Kissé Feszült vagyok ez miatt most… ezen kattogok.

22 hkm

2023. szept. 7. 11:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
77%
Azonnal kezdj el tájékozódni, mert nagyon sok probléma lehet a tudatlanságodból, ha megszületik a baba.
2023. szept. 7. 13:39
 32/71 A kérdező kommentje:
Oké köszi a jó tanácsod!!! :D
2023. szept. 7. 13:44
 33/71 A kérdező kommentje:
Igy ismeretlenül ,meg köszi a ki oktatasokat szinten ismeretlenül! Bár ezek az emberek az arcukat nem mernék fel vállani . Erre mérget vennék!
2023. szept. 7. 13:46
 34/71 A kérdező kommentje:
Tuti fent vagytok facebookon , instán stb..benne vagytok csoportokban.. de ilyen stliusban nem mernétek irni ott az arcotokat mutatva.. ezért jo ez az anonim oldal itt ki élhetik magukat! Na sziasztok!
2023. szept. 7. 13:48
 35/71 anonim ***** válasza:
73%
te, én ezt a fb-n a nevemmel is el merem neked mondani, bocs, hogy itt nincs profilképem...
2023. szept. 7. 13:48
 36/71 anonim ***** válasza:
81%
Te miért itt kérdezel, miért nem ott vállalod fel az ostobaságod?
2023. szept. 7. 13:52
 37/71 anonim ***** válasza:
74%
#33 Miben változna a helyzet, ha látnád az itt válaszolók arcát? :)) Miért nem facebookos baba-mama csoportokban kérdezel akkor? Ott nagyobb esély van, hogy látsz arcokról képeket. De okosabb attól sem lennél.
2023. szept. 7. 13:52
 38/71 anonim ***** válasza:
87%
#34 Nem igazán. A facebookot mondjuk én pont azért hagytam ott, mert annyira minősíthetetlen stílusban nyilvánult meg mindenki a csoportokban (névvel, arccal együtt). Szerintem az itteni válaszokban semmi sértő nem volt. Rávilágítottunk, hogy tudatlan vagy, és utána kellene nézned néhány dolognak. Fb-n egy ilyen kérdéssel már szétszedtek volna a neves-arcos véranyukák.
2023. szept. 7. 13:57
 39/71 anonim ***** válasza:
21%
Én pl semmilyen közösségi oldalon nem vagyok fent. És nem is leszek.
2023. szept. 7. 13:58
 40/71 anonim ***** válasza:
78%

Hű szegény férjed 😲

Ha ennyire betegesen aggódsz a babáért keress fel egy pszichológust, mert ez szülés után csak rosszabb lesz.

Se a szex se egy hüvelyi vizsgálat nem árt a babának. Az orvos meg nem is csinálna szándékosan olyan vizsgálatot ami ártana, nem tudom hogy jut ilyen az eszedbe.

2023. szept. 7. 13:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!