Terhesen a hüvelyi vizsgálattól el lehet vetélni?
Figyelt kérdés
Voltam dokinál mert viszketek. Először ujjal .. majd fel nyúlt valami fém tárgyal mint ha szét nyitotta volna …kicsit kellemetlen volt..ezzel árthatott a méhszájnak??? Kissé Feszült vagyok ez miatt most… ezen kattogok.
22 hkm
2023. szept. 7. 11:54
21/71 A kérdező kommentje:
Hat de sztem a méhszájat “bàntja “ a szex szerintem..illetve a pénisz.. de javitsatok ki
2023. szept. 7. 13:21
22/71 anonim válasza:
Mindent? A ferjedet is felaldozod érte? Ha nincs semmi tiltás, ez semmi mas csak kicseszes a masikkal a sajat psziches problemaid miatt.
23/71 anonim válasza:
De ha semmi biológiát nem tudsz és sosem voltál még nőgyógyásznál, akkor is:
szerinted a viszketés miatt végzett volna olyan vizsgálatot a doki, amitől elvetélhetsz????
Nem egy sarlatán nyúlt hozzád, hanem egy nőgyógyász, könyörgöm!
Neked nem csak a tudásod hiányzik, de a józan eszed is.
24/71 anonim válasza:
Egy egeszseges terhessegnel semmi gond nem lesz a szexbol. Nok millioi szexelik vegig a terhesseguket.
25/71 anonim válasza:
És egy újabb agyrágóbogár döglik éhen...
26/71 A kérdező kommentje:
Hát ez van sajnos! Oralisan szoktam kielegiteni.
2023. szept. 7. 13:24
27/71 A kérdező kommentje:
Tudom hogy más vegig szexeli de én másképp dontottem. Ez van
2023. szept. 7. 13:25
29/71 anonim válasza:
És az nem zavar ha lenyeled a babád spermát eszik???!!!!
Szerintem ez sem jó megoldás!
30/71 A kérdező kommentje:
Nem nyelem le :D
2023. szept. 7. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!