Hogyan és mit vigyek a kórházba februári szüléshez?
Nem vagyok megkeseredett csak kétszer végigjartam már ezt az utat. Nem értem hova sietsz ennyire...pl a 30. hét után nagyobb valószínűséggel mondják meg a születési súlyt.
Én teljesen feleslegesen vettem volna 50-56 méretű ruhákat és 1-es pelust....de nyugodtan vásárolj be mindent és ne hallgass senkite
Van, ahol kell hálóinget vinni, másutt adnak.
Van, ahová neked kell vinned pelust meg ruhát a kicsinek a benn töltött időre - máshol csak hazavitelre kellenek ezek.
Kapisgálod már?
A lanyom februari.
Igazabol semmi extra nem kell csak mert telen szuletik.
Homerseklethez megfelelo ruha a hazavitelhez.
A tobbit a korhaz mondja. Nekunk nem kertek semmit (ruha pelus popsitorlo) volt minden.
Nem erdemes cumit vinni plane raszoktatani, elvileg melszivo. Baaaar elso parnapban ugysem lesz sok tejed (ami lesz az boven eleg a babanak. 30ml a gyomra. Tedd allandoan mellre az jo stimulator.
Magadnak ami alt kell korhazba plusz extra betot vagy tena lady ize. Van ilyen eldobtahos bugyi. Szerintem szar. Szal vettem sima mamafazonu pamutot. Bevalt. Jol tart es ha gumis akkor tartja a pocakot is.
De en csak 1 napokat voltam csak bent szules utan. Annyi eleg is ha mar be kell menni. Nem vagyok osanya de akkor is utalom a korhazkat es az orvosokat... 😅
Szia.
Amit javasolnak minimum 5 hálóing. Èn 1 et vittem szülèshez. Utána inkább szoptatós toppba, ès nadrágba voltam. Olyan nadrág aminek nem szorít a dereka, gondolván egy császárra. A szobatársaim is javarészt nadrágot vettek fel.
Kell sok betét. Èn szülès utánit vettem a rossmanba, meg voltam elégedve vele. Nekem a szülès utáni pelenka nem volt szimpatikus.
Tisztálkodó szerek, wc papír( nem adnak) zsepi, fèsű,fogmosáshoz ami kell . Evőeszköz, pohár, ès egy tálca.
Babának nálunk ruha kivètelèvel minden kellett. Ruhát is jó vinni, mert ha bukizik, vagy átázik a pelus akkor jó ha van, ès nem kell folyton a csecsemősöktől kèrni. Hosszú nadrág, kis zokni, hosszú ujju rugi. Köldökápoláshoz általában már a sprayt kèrik, nem az alkoholt. Pelust is vinni kell, mi 2 db ot kaptunk aztán a többi már a saját. Popsikrèmet mondjuk kaptunk.
Kaját jó ha viszel, gyümi, rágcsálni való, pèksüti. Víz, gyümilè minden mennyisègben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!