Mit visztek/vittetek magatokkal a kórházba szüléshez? És mikor állítottátok össze a csomagot?
Kaptam a kórháztól egy listát, de kiváncsi vagyok ki mit fog vinni vagy vitt? És hány darabot? Van, ahol azt olvasom, hogy kell például 4 hálóing is, de nekem egy sincs, utálom őket és valószínűleg a szülés után egyszer sem venném fel. Nem lehet a kórházban melegítőben és pólóban lenni? Szüléshez tudom, hogy kell mindenképp, de később? Hasonlókra lennék kiváncsi.
33 hkm
35. héten volt kész.
Hálóingből nem kell azért négy, ha szükség lenne valamiből pluszra, tudsz majd bekérni otthonról.
Én rövidgatyát vittem, mert abban szeretek lenni,plusz a párom pólóiból, ami kellőképpen nagy rám. Utálom a hálóinget. Köntöst sem vittem.
Sokat semmiből nem vittem, max a betétből, melltartóbetétből, a többit inkább cserélgettük a párommal, mikor jött.
A listáról se vittem mindent, pl cumi, cumisüveg, mellszívó,pohár a babának nem, tápszert sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!