Ha a nagyobb gyereketeket is magatokkal kell vinni terhesrendelésre, ő is bemegy veletek?
Vagy hogy szokás?
6 éves a nagyobb, de azért nem biztos, hogy egyedül hagynám a folyosón...
Megkapta a telefonomat és ült az öltözőben a széken. 5 éves volt, 2x csináltuk így.
Elmondtam a dokinak velem jött és ameddig én öltöztem addig a pár percig beszélgetett vele. Szerencsére nagyon kedves volt és megértette a helyzetett. Ő is annál a dokinál született :)
Első babás voltam, szóval személyes tapasztalatom nincs.
Terhesgondozáson, ahol csinálják a vizelet teszteket (wc-be bemegy nyilván az anyukával a kisgyerek), míg vérvétel van, stb, addig van nekik külön kialakítva egy kis játszósarok, színezőkkel, kisasztallal- székkel, színesceruzákkal.
OK, szóval akkor ez bevett gyakorlat, nem fognak rám csúnyán nézni, hogy miért jön be.
Még nagyon az elején vagyunk, még nem volt ilyen helyzet, de a jövőben akár lehetne...
Mikor én párommal és a nagyal mentem és párom is akart jönni be uh-ra,mondták,hogy a nagy nem jöhet be. Hát megmondtam a párom be akar jönni,a gyerek meg nem marad kinn egyedül,szóval bejön és kész.
Érdekel is engem,ha csúnyán néznek?! Semmi nem tiltja,hogy bejöhessen bárki,az apákat mégse engedik be se az első,se a 12hetes uh-n még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!