Ha a nagyobb gyereketeket is magatokkal kell vinni terhesrendelésre, ő is bemegy veletek?
Figyelt kérdés
Vagy hogy szokás?
6 éves a nagyobb, de azért nem biztos, hogy egyedül hagynám a folyosón...
2017. ápr. 7. 06:19
11/13 anonim válasza:
Többnyire nem volt gondom mert sztk-ra délelőtt mentem amikor a nagyobb nem volt otthon. Magánra meg úgy kértem időpontot amikor már férjem is itthon volt. Szüneteknél viszont vittem magammal. Magándokim sztk-s rendelésére is jártam,de ott csak beutalót adott és pecsételt (csak panasz esetén matatott) volt pár amikor gyerekkel mentem és biza az épp ott lévő asszisztens aki amúgy a kórházba a nőgyógyászaton a legparasztabb nővér beszólt,hogy mit gondolok hova hozom a gyereket?menjen ki! A dokim csúnyán nézett rá majd mondta,hogy jöjjünk csak. július végén született a harmadik gyerek,így ott volt az,hogy hetente nst és 2 gyerek otthon...nah akkor viszont férjem mindig szabit kért azokra a napokra, főleg a heti 1 nst-re mert 2 gyerekkel menni és várakozni már nem buli
12/13 anonim válasza:
Nem vinném magammal. Olyan nincs, hogy ezt az egy órát apa, nagyszülő agy bébiszitter ne tudja megoldani.
13/13 anonim válasza:
Nekem a nőgyógyászomnál a rendelője belső tere két részre van osztva, nincs ajtóval elválasztva, egy légtér, de úgy néz ki, hogy van egy kialakított társalgó és onnan kell elmenni "hátra" van a vizsgáló részleg. Oda látni egyáltalán nem lehet, de mégis egy helyen van. Ott bejöhet és ülhet a fotelban szépen míg az orvos kicsit arrább megnéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!