Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy 2 hónapos babának aki 4kg...

Egy 2 hónapos babának aki 4kg fölötti súllyal született kb. mekkora a súlya nagyobb méretű ruhát vegyek e neki pl.3-6 hónapig méretet vagy jó a 0-3 hónapig méret (Tesco) és strandra lehet e vinni ekkora gyereket-nem vízbe persze?

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 12:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem 4 kg feletti súllyal született a lányom, alapból a 62-es ruhákkal kezdtünk. Viszont az ilyen nagy babák nem híznak olyan tempóban mint a kisebb súllyal született babák. Én a helyedben biztos a nagyobb ruhákat venném. Gondolom az első időre elvannak látva most rendesen mindennel, de hamar kinövik, akkor viszont jól jön, hogy nem kell venni. Én azt mondom lehet vinni egy ekkora gyereket strandra, aztán lehet a többségnek más a véleménye.
2009. máj. 7. 12:45
 2/2 anonim ***** válasza:
én biztos nagyobb ruhát vennék neki, mert így tuti hogy jó lesz. A strandra le lehet vinni. vízbe csak a lábát lógattam bele.
2009. máj. 7. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!