Hány hetesek voltatok, amikor összeraktátok szüléshez a szükséges holmikat, amiket magatokkal vittetek a kórházba?
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy ki hány hetesen készítette össze a kórházi pipere, meg mindenféle dolgait, amiket magával vitt a kórházba?
34-35. hét körül.
Én nem bírtam már magammal. :)
(Mondjuk tesómnak a 36. héten indult be, ő meg ott idegeskedett a cuccai felett. :))
Én kb. 36 hetesen összepakoltam mindent, a gyerekszobát is befejeztük teljesen (bepakolni a szekrényekbe, minden kis ruha-eszköz stb. beszerzését, nagytakarítás, mosás, ágy összerakás stb.)
Aztán a babaszobában már csak hetente volt takarítás (felmosás, porszívózás stb.)
Mivel a szülés előtti napig napi szinten kocsival jártam, így volt egy SOS gyors csomagom az autó csomagtartójában minden eshetőségre felkészülve- ha pl. út közben történik valami. Itt nem teljes csomag volt, de egy egy napos átlagos kórházi tartózkodáshoz szükséges dolgok- hogy amíg a férje beér, addig se legyek pl. hálóing meg wc papít nélkül, volt benne egy kis üveg víz, egy kis ennivaló és fénymásolatban ide is betettem az iratok, terhes kiskönyv, leletek stb. másolatait. Ez az autós kis gyorscsomag szerintem hasznos.
A 42. hét végén szültem, ha tudom, bőven ráérek még :)
Köszönöm a válaszokat! :)
Egy újságban olvastam, hogy 30.héten már illik összecsomagolni, de szerintem az korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!