Hogyan és mit vigyek a kórházba februári szüléshez?
-iratok, kiskonyv, sma szuresrol nyilatkozat, bizonyos leletek kinyomtatva (nekunk meg volt adva mit kernek)
-papucs
-torulkozo
-szoptatos haloing 2db
-szoptatos melltarto
-tusfurdo, fogkefe, fogkrem
-egy szett tiszta ruha, amiben hazamentem
-felnott pelenka
-wc papir
-telefontolto, fulhallgato
-kontos ( de en egy percig nem vettem fel, iszonyuan futottek, aprilisban szultem, de akkor kint pont eleg hideg volt)
En ennyit vittem, eleg is volt. Ja ezeken kivul a ferjem minden egyes nap hozott be asvanyvizet es uditot. Etvagyam nem volt, de nagyon kivantam a cukros uditoket es a vizet,igy ezeket ittam.
A babanak csak egy csomag popsitorlo es egy hazamenos ruha kellett, minden mast adtak.
De a vedono vagy a korhaz ad majd egy listat, az tuti. A lista lehet; hogy a korhaz honlapjan fent is van.
Nekem sehol nem adtak listát, nem nagy feladat egy felnőtt embernek ez...
Babának meg - nálunk csak a hazahozatalhoz kellett ruha, februárinak bodyt, rugdalózót, sapkát és vastag bundazsákot tettem be 🤷♀️
"9 hetesen már van szívhang."
Hát megenné a fene, ha 9 hetesen nem lenne... mikor már 6 hetesen kell lennie...
Oké 15ös. Én a 9.héten mentem akkor már volt.Egy szóval sem mondtam hogy nincs hamarabb szívhang.🤷♀️ hú de szeretsz kötözködni.Ennyi dolgod van?
12es mit látsz reálisnak áruld már el? Áruld el mi kivetni való van ebben a kérdésben.Érdeklödöm.Arra gondoltam hogy aki akkor szült leirja miből mennyit vitt pl hanyas méretet stb.Nagyon megkeseredett lehetsz már bocsi.Itt savazol, de ha a kérdésre nem vagy képes válaszolni akkor továbbgörgetsz ennyi.
Bár nem en vagyok a 12., azért reagálnék az olyan okos kérdéseidre, mint pl. hogy "Arra gondoltam hogy aki akkor szült leirja miből mennyit vitt pl hanyas méretet stb."
Mert azt pl. tsesztél leíri, hol fogsz szülni - változó, melyik kórház mit ad és mit kell vinni. Marhára nem mindegy, hogy Buda vagy Mucsaröcsöge kelet...
Méretek?! Újszülött, 0-3 hós.
Ha én 62-est vittem, mert magasak vagyunk és a babát is végig nagyobbnak mérték, akkor te 150 centisen is 62-es ruhákat vinnél?! Nonszensz a kérdésed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!