A "szokásos" kórházi cuccokon kívül mit kell bevinni szüléshez a kórházba (babának és anyukának)?
!!! Egy nagy rakás dugicsoki, keksz, olyan kaja ami tartós!!!! Én másfél hétig voltam bent, de borzasztó volt a kaja.
Mellszívón mi is meglepődtünk, nálunk mindenkinél kötelező volt. Nagyon-nagyon sok wc papírt vigyél, legalább 3tek.!
Pelus, popsitörlő, popsikrém!, melltartóbetét, bugyi, hálóing, szokásos piperecuccok, 3-4 textilpelus, esetleg kistakaró, ruci a babának, sapi, neked betét, zokni, hálóing, köntös esetleg melegítő, pohár, tányér, kés villa kanál, szalvéta, papírzsepi, papucs 2 féle, egy dugicumi végszükség esetére de csak akkor ha nem vagy cumi ellenes, hajszárító hogy embernek érezd magad, szopis melltartó, inni-ennivaló, telefon, telefontöltő!, személyes iratok, esetleg vmi szoptatással kapcsolatos infó anyag, a köldökápolást ott nem tudom h ki csinálja?. Nálunk mellszívó kórházi volt.
Ennyi jutott eszembe. Ja, bimbóvédő-hátha kell, esetleg valami tejserkentő-de ezeket csak tejbelövellés után szabad!
Utolsó vagyok:
amit ne felejts el, az a nedves WC papír, áldás! :)
Hát jól írják, wcd papírból 3-4 tekercs kelleni fog. Én vittem wc-re papír ülőkét, és domestos-os törlőkendőt, antibakteriális folyékony szappant, tena betét, tena rögzítőnadrágot 2 csomaggal (4 db), bár este kimostam őket, és hamar szárad..
Mellbimbókrém, mellszívó, bár én nem használtam..
Textil pelus büfihez. Pelenka, popsitörlő, krém, hintőpor a köldökcsonk ápoláshoz (nálunk rajta volt a listán, amit a kórház kiadott)
Én vittem egy édes kis well-soft takarót, bár nálunk is adtam a babának, de amikor magam mellé fektettem, sajáttal takargattam be...
Jah, és kistányér, tálka, bögre, evőeszköz, szalvéta...
Mind kellettek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!