Szüléshez minden esetben kell bevinni popsikrémet és társait? Nem a nővérek végzik addig a pelenkázást?
Sz Imrében szültem.
Ott minden szobában volt egy pelenkázó, rajta gyógyszertári popsikrém.
Pelenkát, popsitörlőt használtuk a sajátunkat.
Ha fürdetni vittük be a babát, akkor a nővér pelenkázott, olyankor ő adott pelenkát.
Valószínűleg kórházfüggő, érdeklődj fórumokon olyan kismamáktól, akik ott szültek, ahol te fogsz.
Szent István kh:
A baba elve velem volt a szobában, így én pelenkáztam. Volt a szobába betéve a pelenkázóra popsikrém, meg a köldökápoláshoz gézlap, alkohol és hintőpor.
Napi 4 pelust kaptunk (2-es méretű Liberot). Este a csecsemősökhöz vittük a fürdetni a babát, akkor mindent ők végeztek, és volt náluk pelenka is.
Tehát nálunk csak pelust volt érdemes vinni.
Szt. Margit kh.:
alkoholt és hintőport adnak
pelenkát, kendőt, krémet vinni kell
SoteII:
Napi pelenka adag: 5db. tehát érdemes vinni magaddal, hátha szükség van többre:) Napküzben ált. az anyuka pelenkáz, este a fürcsinél a nővérek. Nekem azt mondták, h nem muszáj minden pelenkázásnál krémezni a popsit, így én a mai napig nem krémezem, csak ha egy kicsit kipirosodik(fogzásnál). Amúgy gézlapot, alkoholt adtak még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!