Amikor megszültem a babámat akkor a kórházba kell vinni popsikrémet vagy valami ilyesmit?
Szia! Ez kórházanként változó. Én a II. női klinikán szültem, és kizárólag pelenka kellett a babának. Minden más volt/adtak, ki volt készítve a pelenkázóra (kenőcs, géz, alkohol...Popsitörlő pedig volt a csomagban, amit kaptunk. Amúgy a csomagban pelus is volt néhány, de nem elég.
Textilpelus kell, 2-3 db.
Ruha nem kell a babára, ott nem szeretik az otthonról hozott dolgokat. Minden este fürdetéskor adnak rá tisztát, de ha "baleset" történik, lepisili vagy ilyesmi, bármikor adnak tisztát a csecsemős nővérek.
Minden jót!
Mi pelenkát nap 3-at kaptunk, de elég is volt akkor, hisz még nem pisil az első nap.És mikor jött a nővér vagy doki, hozott magával pelust, így maradt is.
De mást nem adtak, így törlőkendőt és krémet sajátot használtam.
És a textilpelus is praktikus, ha van nálad, és saját babaruha, mert a kórházi általában kiveri a kicsiket.
És vigyél mellszívót is:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!