A "szokásos" kórházi cuccokon kívül mit kell bevinni szüléshez a kórházba (babának és anyukának)?
Figyelt kérdés
Ami eszembe jutott: pelus a babának (ruha nem kell, a kórház ad), vérzésre betét...de mi kell még?2013. febr. 14. 14:12
11/16 anonim válasza:
Én még csak a 19. héten tartok és mikor elkezdem olvasni, hogy mennyi mindent kell bepakolni, beszerezni, észben tartani, felírni, magammal vinni...akkor esküszöm rám jön a sírás. :(
Bocsánat az OFF-ért.
12/16 anonim válasza:
Éjszaka szültem, és reggel hétkor patikanyitáskor már vettem a kórházi patikában Garmastan bimbóvédő krémet, mert a kórház amit adott, az rossz volt! Ja meg aranyér elleni cucc is azonnal kellett (szülés!).
13/16 anonim válasza:
Nekem a Garmastan nem jött be..vagyis az Avent bimbóvédője után olyan volt, mint halottnak a csók...én azt ajánlom... :)
14/16 anonim válasza:
wow bocs az off-ert de wc papir nincs a korhazakban?
15/16 A kérdező kommentje:
WC papír az állami kórházakban nincs. A magánkórházakról nem tudok nyilatkozni...ott elképzelhetőnek tartom.
2013. febr. 14. 16:26
16/16 anonim válasza:
azt a mindenit! ez hihetetlen! a legelemibb dolog ami a vilagon letezik az a wc papir! foleg egy korhazban? hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!