Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak, ha az orvos...

Mit csináljak, ha az orvos hüvelyi vizsgálatot akar csinálni?

Figyelt kérdés

Előzőleg máshoz jártam, és egyszer sem csinált.

Azóta elköltöztünk, az itteni sztk-s meg állítólag csinál az ultrahang mellé.

Én nem akarom, ilyenkor mi van, inkább menjek magánba másik városba?

20 hetes

2023. júl. 3. 10:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
74%

Külföldön élek, 29 hetes terhes vagyok és eddig sem hüvelyi ultrahangot sem hüvelyi vizsgálatot nem csinált senki, nem csak nekem, hanem egyáltalán nem szoktak hacsak nem indokolt, akkor itt minden orvos hülye vagy tudatlan?

Mondjuk méhnyakrák szűrésre meg amúgy is kéne járni, terhesség alatt meg ha jól tudom csinaltatni is kell tesztet, nálunk is kérdeztek mikor volt az utolsó szűrésem.

2023. júl. 4. 03:48
 22/27 anonim ***** válasza:
21, két hónappal a poz teszt előtt volt negatív szűrésem. Aki lepontozott, az meg kölcsönadhatná a méhét, szülnék még.
2023. júl. 4. 09:11
 23/27 anonim ***** válasza:
68%

Szintén külföldön èlek. Bennem sem turkáltak egyszer sem. De fura, Balkànon mindent ,,jobban tudnak". Csoda, hogy ki nem haltunk mèg a szent tudàsuk nèlkül...

Kèrdező, ne hagyd, hogy turkàljanak benned.

2023. júl. 4. 09:25
 24/27 anonim ***** válasza:
24%
Ja mert külföldön mindent jobban tudnak..
2023. júl. 4. 09:33
 25/27 anonim válasza:
100%
El se hidd akik itt ilyen hülyeségeket magyaráznak. Debrecenbe Kenézy kórházban több kismamàt vérzésig vaddisznó módjàra vizsgàltak meg . Ha ilyen vizsgàlatot engedsz csak is magánba, egyébként elavult és felesleges . Csak a terhesség nagyon vége felé van ennek jelentősége. Múltkor engem is megakartak vizsgálni pont az az orvos aki miatt ismerősöm sirva és vérezve jött ki, köszönöm nem.! Ezért jó végig vinni terhesgondozást magánba, havi 1x 10 ezerbe kerül de ott segít is a doki bármiben ,kedves és rendes.
2023. júl. 4. 14:11
 26/27 anonim ***** válasza:
Most nem leszek népszerű, de egy problémamentes terhességnél egyáltalán nincs szükség nőgyógyászra, vagy nőgyógyszati vizsgálatra. Én a terhességmegállapításnál és a szülésnél voltam a nőgyógyásznál, a terhesgondozóba csak a laborok és UH-k beutalóiért mentem be, mert a méhszájvizsgálatot visszautasítottam, és így azt mondták, fölösleges is bemennem a dokihoz, minden értékem jó, úgyhogy csak beadták neki a kiskönyvem aláírni, és a kezembe nyomták a beutalókkal. A laborokra és a 3 UH-ra elmentem, minden rendben volt, így én csak szonográfussal és a nőgyógyász asszisztensével találkoztam az egész terhesség alatt. Ha valami orvosi kontrollt igénylő probléma van, az más, de normál esetben csak a beutalókért elég elmenni a terhesgondozóba, ezért igazán kár kifizetni havonta 10-20 ezret magánorvosnál.
2023. júl. 4. 23:35
 27/27 anonim ***** válasza:
Èn szülésznőhöz jàrtam vàrandósan. Vizeletmintàt elemzett, kitapintotta a baba fekvésèt, baba szìvhangjàt hallgatta, nekem vèrnyomàst mèrt. Sosem turkàlt. Mikor elfoly magzatvìzzel kòrhàzba mentem, akkor nèztek először mèhszàjat.
2023. júl. 4. 23:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!