Nehéz helyzetben vagyunk. Lebeszéljem, okos tanács? Lányom 16 éves, és babát vár.
Remélem megtartják a babát,én 19 évesen 3 hónappal érettségi elött lettem terhes.Megtartottuk a babát,leérettségiztem,párom akkor szintén 19 éves volt.Életem legjobb döntése volt.
Még azon a nyáron összeházasodtunk,már 10 éve.Nagyfiam januárban lessz 10 éves.
Azóta született még két gyerköcünk,kislányom 4 és fél éves,kisfiam pedig lassan 10 hónapos.
Jól gondolja meg a babát,nehogy az életét elrontsa egy rossz döntés miatt.
Ha nem tartja meg, talán még nagyobb "törés" lesz az életében, mintha igen, egy gyerek boldoggá tesz.
Te megbántad a 17 évesen szült gyerekedet?
Én megtartás-párti vagyok, egy abortusz idősebb nőknek is hatalmas trauma, és ahogy írtad, a gyerek pedig boldogság.
Igen, lehet, biztos, hogy másképp alakul az élete, ha nem tartja meg, de messze nem biztos, hogy boldogabb, jobb lesz az élete, sőt, nem kívánom, de sajnos simán benne van a pakliban az is, hogy meddővé válna miatta, amit ismét nem kell vitatnunk, hogy mekkora súlyú dolog...
Ez jó hozzáállás, tiszteletreméltó, hogy nem te akarsz dönteni, beleszólni, informáld, hogy melyik döntés esetén mi vár(hat) rá, és biztosítsd a támogatásod felől.
Várom, hogy mi van veletek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!