Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nehéz helyzetben vagyunk....

Nehéz helyzetben vagyunk. Lebeszéljem, okos tanács? Lányom 16 éves, és babát vár.

Figyelt kérdés
Egy hét gondolkozási időt kaptak,hogy eldöntsék mi legyen a terhességgel.Igazából "csak"azzal van gondom,hogy nagyon fiatal.A párja szeretné ha megtartanák,én is abortusz ellenes vagyok,de hát még csak 16 éves!
2010. okt. 8. 22:00
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat,kedvesek vagytok.Megírom majd,hogy döntöttek.
2010. okt. 9. 12:33
 22/53 anonim ***** válasza:

Remélem megtartják a babát,én 19 évesen 3 hónappal érettségi elött lettem terhes.Megtartottuk a babát,leérettségiztem,párom akkor szintén 19 éves volt.Életem legjobb döntése volt.

Még azon a nyáron összeházasodtunk,már 10 éve.Nagyfiam januárban lessz 10 éves.

Azóta született még két gyerköcünk,kislányom 4 és fél éves,kisfiam pedig lassan 10 hónapos.

Jól gondolja meg a babát,nehogy az életét elrontsa egy rossz döntés miatt.

2010. okt. 9. 13:16
 23/53 anonim ***** válasza:
Szia! Úgy látom te is ismét babáznál :) Bár őszintén szólva nem tudom mennyire van megérve aki 16 évesen teherbe esik.
2010. okt. 9. 14:38
 24/53 A kérdező kommentje:
Én is őszinte leszek.Nem,nem babáznék újra,én inkább arra hajlok,hogy ne tartsák meg ezt a babát,pont azért mert ilyen fiatal.Tudom miről beszélek,17 voltam mikor megszültem az első babámat.Nekem nem sikerült az életem,pont ettől féltem őt is.De nem kényszeríthetem semmire ha nem akarja.Ha megtartja a babát is kiállok mellette,és segíteni fogom.Péntekig gondolkodhat.
2010. okt. 9. 16:46
 25/53 anonim ***** válasza:
A barátjának van már gyereke?
2010. okt. 9. 19:13
 26/53 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk 16 évesen 31 éves férfival járni az elég furi nekem,de hát állítólag a mai fiatalok már másak.Ez az ő dolguk,de ha minden adott akkor én megtartanám a babát.
2010. okt. 10. 00:00
 27/53 anonim ***** válasza:

Ha nem tartja meg, talán még nagyobb "törés" lesz az életében, mintha igen, egy gyerek boldoggá tesz.

Te megbántad a 17 évesen szült gyerekedet?

2010. okt. 10. 09:59
 28/53 A kérdező kommentje:
A barátjának nincs gyereke,független,még nős sem volt.Nem bántam meg,egy gyereket szerintem sosem bán meg az ember,hiszen szeretem.Viszont az életem lehet másképp alakult volna.Végül is nem panaszkodom,a gyerekeim a boldogságaim.
2010. okt. 10. 11:25
 29/53 anonim ***** válasza:
Szia! Hát nagyon nagy dolog hogy ott vagy a lányodnak és segítesz neki ha megtartja. Főleg hogy még neked is pici, bár gondolom akkor sok mindent meg is örökölne tőletek. Tudom hogy írtad ez nem számít csak eszembe jutott ez is. Valóban nagyon fiatal, kíváncsi leszek hogy döntöttek. És igazad van hogy nem erőltethetsz semmit sem.
2010. okt. 10. 13:31
 30/53 anonim ***** válasza:

Én megtartás-párti vagyok, egy abortusz idősebb nőknek is hatalmas trauma, és ahogy írtad, a gyerek pedig boldogság.

Igen, lehet, biztos, hogy másképp alakul az élete, ha nem tartja meg, de messze nem biztos, hogy boldogabb, jobb lesz az élete, sőt, nem kívánom, de sajnos simán benne van a pakliban az is, hogy meddővé válna miatta, amit ismét nem kell vitatnunk, hogy mekkora súlyú dolog...

Ez jó hozzáállás, tiszteletreméltó, hogy nem te akarsz dönteni, beleszólni, informáld, hogy melyik döntés esetén mi vár(hat) rá, és biztosítsd a támogatásod felől.

Várom, hogy mi van veletek..

2010. okt. 11. 08:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!