Mit tudok tenni? Már nem sokáig bírom. Valami tanács ebben a helyzetben?
A kérdés az hogy miért veszekedik veled?!
Valami komoly dolog vagy csak semmiségek?!
Sajnos, nem tudsz irányítani egy másik embert. Annyit tehetsz max., hogy leülsz és megpróbálod elmagyarázni neki, hogy neked nagyon fáj a viselkedése és az, hogy ennyire kiakaszt minden egyes alkalommal a babának sem tesz jót! Gondoljon legalább a saját gyerekére. Mert ezzel lehet téged akar bántani, de a babát bántja sajnos.
Én amúgy lenézem azokat a férfiakat és nem tartom férfinak, aki így viselkedik egy kismamával, a saját gyerek anyjával. Minden családban van veszekedés, nálunk is volt, hogy nagyon összevesztünk terhesség alatt és volt, hogy rám ordított a férjem, de ez ritkán fordult elő és elnézést kért, még ha az én hibámból vesztünk is össze.
Az a baj, hogy nem írod le, hogy min veszekedtek, így nem lehet semmi értelmeset tanácsolni. Nem mindegy, hogy a baba nevén zördültök össze, vagy azért mert úgy érzi, hogy szórod a pénzt. (Csak példákat írtam, nem feltételezem, hogy ez a vita tárgya.)
Nálunk azért van vita általában, mert én érzékeny vagyok, és képes vagyok egy bolhából elefántot csinálni. :(
Mondjuk akkor sem ordít velem, csak közli, hogy nagyon dinka vagyok ma, úgyhogy inkább nem beszél velem, és kimegy a szobából.
Az a helyzet, hogy írtad, hogy nem tudod vele megbeszélni, nekünk nem árulod el a problémát, így nem hiszem, hogy sok jó tanácsot kapnál. Próbálj meg nem kiborulni, és türelmesnek mutatkozni felé, hátha csak bepánikolt a baba miatt.
30+5 hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!