Más anyuka is van ilyen helyzetben? Bővebben lent.
Van egy 28 hónapos kisfiam és 10 hetes kismama vagyok.
A férjem külföldön dolgozik a nagyszülők is dolgoznak és ha vizsgálatra vérvételre kell mennem nem tudom hova tenni a kicsit mert nem tud rá senki vigyázni, mindenki dolgozik.
Ti ezt hogy szoktátok megoldani?
Elviszitek magatokkal?
Mit szólnak az orvosok?
szia, igen :D
en 24 hetes vagyok (leszek csutortokon), es ket es fel eves a fiam
viszem magammal, fura, de o szeret a kórhazba menni, mindig orul, ha mehetunk, uh-ra is beviszem, ha kórhaz, akkor egybol doktorneni, meg baba :D
az orvosok meg azt mondtak, hogy jaj de aranyos :D
Ő már kinőtte a babakocsit nem is maradna már meg benne.
Az a "baj" hogy elég eleven és egy percig sem tud nyugton maradni...
Mondta anyukám hogyha minden kötél szakad legfeljebb vesz ki egy nap szabit de hát azt sem lehet örökké.
Ma voltam a védőnőnél és mennem kell majd vérvételre, háziorvoshoz, ultrahangra,stb...
Mindegy legfeljebb viszem, nem fogom otthon hagyni egyedül :-)
volt, hogy én is vittem a 3 évesemet. Ilyenkor vittem magammal innivalót, rágcsálnivalót, játékot, hogy lefoglaljam amíg velem törődnek.
39 hkm
szia!
sajnos értem a problémádat - bár nekem azért néha van segítségem!- de sokszor adódik úgy hogy vinnem kell magammal a 4 éves "enyhén aktív" fiamat! Hát nem mindenhol kedvesek velünk! sőt sajnos egyre többször találkozom olyan eü. személyzettel akik kifejezetten undokok, beszólnak és még megjegyzést is tesznek nekem! pedig a fiam a rendelőben nem ugrál, jól viselkedik- mert mindig lefoglalom valamivel-főleg mesekönyvvel, - csak "sajnos" sokat beszél, kérdez, amikor a vizsgálat van!-ami szerintem természetes, hiszen az anyján végeznek vizsgálatot! és sokszor szeretné ő elmondani hogy anyunak hol fáj, vagy miért jöttem... na, ezt nehezen tolerálják sokszor! szerintem erre is fel kell készülnöd, mert én az első "beszólásnál" kicsit rosszul vettem a dolgokat, de ma már tudom hogy nem mindenki viseli el ha gyerek is van ... persze van ahol nagyon kedvesek, de én ezt eddig ritkaságnak láttam!
Szia!
Többé-kevésbé én is ebben a helyzetben vagyok. 27 hónapos a lányom a férjemen és barátnőimen kívül nincs más segítségem. Pedig anyámék 1 utcányira laknak nem kíváncsiak sem a lányomra sem a születendő gyermekemre. Volt olyan, hogy magammal kellett vinnem a lányom és szabadkoztam az orvosnak mennyire is sajnálom amiért így alakultak a dolgok (úgy volt, hogy a barátnőm vigyáz rá, de a rendelő felé menet autóbalesete volt). Ő erre közölte, hogy ne butáskodjak már őt nem zavarja a gyerek. Beült a lányom az aszisztens ölébe és olyan jól elvoltak, hogy amikor az orvos vizsgált mindent 2x kellett elmondania, mert olyan jól elvolt a lányom az aszisztens hölggyel. Ha nagyon nincs segítség a férjem kivesz 1 nap szabit és elkísérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!