Olvasgattam itt a neten hogy sok anyuka segit a rászorult helyzetben lévő anyatársainak. Most én is kérnék segítséget, hol kaphatnék?
Az csapta ki a biztosítékot nagyon a tegnap egy nállunk joval modosabb családban a 2 testvér gyerekkel akart játszani a lányom 1,5 éves mult és nagyobb elhuzta a kicsit hogy nézd mijen ronda ruhában van gyere és nevetett hát mondhatom a sirás jött rám Vidékre kellett jönnünk mert a férjemet kirugták a a munkahelyről azóta ugy legatyásodtunk hogy az nem igaz . itt csak néha alkalmi és idény munkában tud néha dolgozni az is öröm ha van egy huzamosabb idejig a gyedem nem sok mindenre elég a lakásunk (kicsi) hiteles a rezsi és gyerek .. még sokszor elég sem. szóval nem ragoznám igy de a dolog katasztrófális.
Ruha játék vagy bármi, jó lenne ha olyan oldalt irnátok ahol lehet kapni dolgokat neki, magunkat már nem is számitom hisz másodlagosak vagyunk...
Ezen ne húzd fel magad!
elkényeztetett hülye kölykök, már bocsánat.
MI se járunk játszótérre ünneplő ruhába.Ez így természetes főleg falun.
Sajnos nekem 3hós fiam van, így ruhaügyileg nem tudok segíteni, mi is csak éldegélünk..
Bocsi hogy írtam, de ezen ne idegesítsd magad! Ismerőseim körébe azért körbekérdezgetek, háthavalakinek megvannak a ruhácskák!
nem is érdekelenk csak elkeserít hogy a kezdetben nem igy nézett ki a helyzet és most nem kaphatja meg amit érdemel nagyon remélem hogy átmeni a helyzetünk..
Hajdú Bihar megyében élünk.
' nem vagytok másodlagosak szülök. Ti vagytok a számára a legfontosabbak!
Az,hogy mit tudsz magadnak megvenni egy dolog, az is egy másik,ohgy mit vonsz meg magatoktól,ohgy a ygereknek legyen. De nem vgay másodlagos.
2. Javaslom nézz küröl van-e valamiylen gyülekezet. nálnuk a máltai szeretetszolgála és pl a baptista gyülekezet is rednez ruhabörzét pl ahol potom pénzzért vásárolhatsz magadnak és a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!