Hét hónapos kisfiam nem "kanalaz" többet 20ml-nél, ezért mivel nem hajlandó még mindig nem tudom kiváltani az uzsit.6hós korától sok mindent megkóstolt már, de ritka, hogy 30ml-t megszik valamiből. Volt ilyen helyzetben a babájácal? Valami jó tanács?
Nemrég volt itt egy anyuka kétségbe esve, hogy egy éves gyermeke csak tápszert hajlandó elfogadni, és még mindig nem sikerült kiváltaniuk egy étkezést sem. Ilyen is van.
Én fiammal kiváltottunk 3 étkezést kanalasra, kijött közben egy foga, és most jön a második, és a felső kettő egyszerre, és most napok óta nem hajlandó kanalasat enni. Főzöm neki, és ehetem meg, mert csak meglátja a kanalat, sír. Nem is erőltetem, akkor kap tápit, az is elég tápláló még ebben a korban.
nálunk az alsó 2 már 5 hósan kijött,igaz,most a felső 2vel kinlódik már 1-2 hete
lehet a foga zavarja,mert mostanában sokszor felkel éjszaka is
próbálkozok tovább,hátha 1szer rákap
az hogy eszik és kotolgat, az teljesen jó. minden gyerek más. van olyan ismerősöm, ahol 8 hóig semmit nem volt hajlandó enni.
szeritnem jó ez így, addig kostolgatja, amíg nincs kedve többet enni, aztán majd rákap.
étkezést kiváltani ráérsz még, ha a gyereked így diktálja a tempót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!