Mi volt a legbutább kérdés/tanács amit a babád nevelésével kapcsolatban feltettek/mondtak?
Igyak pálinkát, ha nehezen alszik el - férjem tesója
Ne adjak neki enni,mindig ha kéri, mert elkényeztetem -após
ne vegyem fel, ha sír (1 hetesen), mert le sem fogom tudni vakarni magamról... - barátnő
14:24
Ja, már azt hittem csak engem találtak meg ezek az idióták!!!!
Dettó ugyanez, mai napig bánom, hogy ilyenkor nem azt válaszoltam, hogy igen, kisfiú, és azért van talpig rózsaszínben, mert szeretném ha b.zi lenne és egy kedves fiatalember lenne a felesége. Hülye kérdésre hülye válasz.
A másik: szőke barátnőm tolta a babakocsiban a szöszke babáját, mellette én a saját lányomat, aki barna bőrű, barna hajú. Erre egy nőci megszólalt: de éééédesek!!! Ikrek?
14:24-es vagyok.
Volt még olyan szitu, hogy anyukámmal mentünk a boltba és persze ő tolta a babakocsit. Hát erre azt hitték hogy az ő babája és én a baba testvére vagyok. Pedig anyukám 50 én 27. :D Durva volt. Mikor mondtuk hogy hát ő az unokája és a baba az enyém, olyan zavarba jöttek azt se tudták merre menjenek :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!