Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár tipp, tanács? (Kérdés rövid)
Van egy lány a suliban most elsős. És már elég régóta szemezünk (ő kezdeményezte a szemezést). Milyen ürüggyel menyek oda hozzá? Hogyan kezdjem a beszélgetést?
Remélem tudtok tanácsokat, tippeket adni esetleg saját tapasztalatok?
17/F
Jól látom Ciluka hogy engem méregetsz??
Mondjad Bikucinak miben segíthet!
Ez jó duma lehet:)
Szerintem ezen nem kell annyir filóznod. Tapasztalat, hogy ha sokat görcsölsz rajta, akkor abból csak baj lesz. ;)
Vagy:
Vársz egy alkalomra, amikor csak úgy spontán odamész hozzá, mondjuk elesik, felsegíted vagy a sulibana folyosón összefuttok.
Vagy:
facebook-on, iwiw-en my vipen, valahol bejelölöd, küldesz neki üzenetet, elkéred az msn-jét, elkezdtek beszélgetni, és megbeszéltek egy találkát. (nem feltétlenül egyből randit, hanem mondjuk "Holnap 2. szünetben legyél az aulában:D" avgy vmi
Vagy: (és ami szerintem a legcélravezetőbb:
odamész hozzá simán és elkezdesz vele beszélgetni, "szia hogy hívnak, hanyadikos vagy" stbstb
De igazából annyi variácó van mint csillag az égen :) legyél kreatív ;)
remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!