Sokadik zsíros haj elleni kérdés. Valami tanács ami TÉNYLEG használ? :C
A legfontosabb hogy ne használj zsíros hajra való sampont mert szárítja a fejbőrt amitől csak jobban zsírosodik és ördögi kör. normál sampont használj! hogyha tudod akkor pl hétvégén, hagyd hogy bezsírosodjon. balzsamot csak a hajvégekre vigyél fel, és az utolsó öblítés legyen hideg ( nem jéghideg) vízzel, ez összehúzza a pórusokat ( mellesleg a hajad is szép fényes lesz tőle)
egyél kevesebb zsíros, olajos dolgot. szóval olajban sült dolgok, túl sok mag stb nem a barátod.
és a hajfésülés is inkább a hajvégekre irányuljon. ha nagyon nem tudsz mit kezdeni esetleg megpróbálhatod a száraz sampont, azzal eltolhatod egy napot a hajmosás időpontját.
remélem tudtam segíteni.
Nizoral. Bár én korpásodásra kaptam,de ahogy vége lett a korpának és abba hagytam a sampont,bezsírosodott nekem is,és aztán mondták próbáljam meg megint azt használni amit régebben tovább,és bevállt.
Szóval szerintem próbáld meg hogy elmész egy bőrgyógyászhoz,és ő adni fog neked egy krém szerű szeszt,amit a gyógyszertárba kevernek majd ki.(párszáz forint) Ezt feltétlen használd minimum 1hónapig,próbáld meg minél kevesebet mosni,és szerintem szerintem mellőzd a balzsamot egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!