Carmen! Voltál hétfőn orvosnál? Minden rendben van veletek?
7:28as vagyok.
Nekem konkretan a tegnapi 76%os valaszado valasza nem tetszett, söt most se tetszik! De mindegy, en altalanositottam! Lehet ö se kötözködni akart, csak nekem tünt ugy, a megfogalmazas miatt!
Kedves 94%os valaszolo, akinek nem inge.... :-)
Bocsanat ha megbantottalak.
Csajok!
Zárjuk le már ezt a kötözködős-nem kötözködős témát, és drukkoljunk mindenkinek, hogy minden rendben legyen a babájával. Akinek pedig még nem sikerült, annak pedig azért, hogy minél hamarabb + legyen a tesztje. Én ezt teszem ismeretlenül is!
Puszi mindenkinek!
Még egyszer köszi a kérdést és hogy nem felejtetted el.
A többieknek is köszi hogy igy ismeretlenül is segithettem nekik ugyanis itt ezen az oldalon ez a cél nekem legalábbis.
Remélem még jó sokáig igy marad.
Ha van valami izgi majd tudatom!
Először én hoztam fel a heteket, egyáltalán nem negatív hozzáállással. Csak azért, mert én is egy cipőben járok Carmennel. Aug. 19 jött meg utoljára, május 26-ra vagyok kiírva és 7 hetes terhes vagyok.
Carmen: aug. 23 jött meg, május 16-ra van kiírva, most 5 hetes.
Olyan furcsa!
De tényleg nem rossz szándékkal írom! Bocs, ha valakit megbántok!
"Nekem konkretan a tegnapi 76%os valaszado valasza nem tetszett, söt most se tetszik!"
Komolyan mondom, te nem tetszel nekem.
Csak megkérdeztem, hogy hogy lehet 5 hetes? Ez mért baj???
Lehet, hogy valakinek öt hetes a babája, de egyetlen egy doki sem számolja így a terhességet. A menstruáció első napjától kell számolni!!!
Egy kismama. 11.46-nak
Gratulalok, hogy sikerult a Baba, remelem minden rendben lesz... Most mar azert eleg jol alltok hetek teren, ugye?? Marmint lassacskan tul kell legy a nehezen... Remelem minden rendben szepen alakul :)
Amugy en majus 30.-an szulettem, ugyhogy drukkolok, hogy majus 30.i legyen :D
Majd azert jelentkezz, hogy mi van veletek! :)
Lathatod, sokan szeretnek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!