Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Carmen! Voltál hétfőn orvosnál...

Carmen! Voltál hétfőn orvosnál? Minden rendben van veletek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 14:29
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%

7:28as vagyok.

Nekem konkretan a tegnapi 76%os valaszado valasza nem tetszett, söt most se tetszik! De mindegy, en altalanositottam! Lehet ö se kötözködni akart, csak nekem tünt ugy, a megfogalmazas miatt!

Kedves 94%os valaszolo, akinek nem inge.... :-)

Bocsanat ha megbantottalak.

2010. okt. 7. 11:46
 32/38 anonim ***** válasza:
szerintem nem akart. persze Carment tényleg sokszor bántják. valószínűleg azért mert kint van a neve, így könnyebben talál pártolókat és azokat is akik nem szimpatizálnak vele. nem tudom, én is sokat írok ide (iga név nélkül, mert felfedeztem, hogy a google kidobja, így gyakorlatilag listázható minden amit ide írtam és az már zavarna. önmagában az még nem, hogy látnak a gyakorin egy nick nevet) és soha sem tapasztaltam, hogy Carmen bunkó lett volna, vagy valami más miatt ne tetszett volna a stílusa. szóval nekem szimpatikus. bocsánat, hogy eltértem a témától
2010. okt. 7. 12:17
 33/38 A kérdező kommentje:

Csajok!

Zárjuk le már ezt a kötözködős-nem kötözködős témát, és drukkoljunk mindenkinek, hogy minden rendben legyen a babájával. Akinek pedig még nem sikerült, annak pedig azért, hogy minél hamarabb + legyen a tesztje. Én ezt teszem ismeretlenül is!

Puszi mindenkinek!

2010. okt. 7. 13:50
 34/38 anonim ***** válasza:

Még egyszer köszi a kérdést és hogy nem felejtetted el.

A többieknek is köszi hogy igy ismeretlenül is segithettem nekik ugyanis itt ezen az oldalon ez a cél nekem legalábbis.

Remélem még jó sokáig igy marad.

Ha van valami izgi majd tudatom!

2010. okt. 7. 16:05
 35/38 anonim ***** válasza:
szia Carmen.én a 15 hetes klinikára járó kismama vagyok. ha gondolod én tudok ajánlani egy nagyon jó dokit,nekem iszonyat szimpi,ennél jobb dokim nem is lehetne.nekem még hálistennek nem volt vetélésem de ennek ellenére(mivel menszikor barnáztam)adott terhesség megtartót(utrogestan kúpot)már akkor amikor még csak petezsákot látott.szóval tényleg nagyon óvatos.2-3 hetente kell mennem időpontra és sose várat meg.ha gondolod privátban megírom a nevét és telefonszámát.ha van,és nem sajnálod rá a pézt szívből ajánlom.(én 4 ezret adok neki minden alkalommal,elsőre adtam ötöt.)ha érdekel irj privátba
2010. okt. 7. 19:47
 36/38 anonim ***** válasza:

Először én hoztam fel a heteket, egyáltalán nem negatív hozzáállással. Csak azért, mert én is egy cipőben járok Carmennel. Aug. 19 jött meg utoljára, május 26-ra vagyok kiírva és 7 hetes terhes vagyok.

Carmen: aug. 23 jött meg, május 16-ra van kiírva, most 5 hetes.

Olyan furcsa!

De tényleg nem rossz szándékkal írom! Bocs, ha valakit megbántok!

2010. okt. 7. 21:37
 37/38 anonim ***** válasza:

"Nekem konkretan a tegnapi 76%os valaszado valasza nem tetszett, söt most se tetszik!"

Komolyan mondom, te nem tetszel nekem.

Csak megkérdeztem, hogy hogy lehet 5 hetes? Ez mért baj???

Lehet, hogy valakinek öt hetes a babája, de egyetlen egy doki sem számolja így a terhességet. A menstruáció első napjától kell számolni!!!

Egy kismama. 11.46-nak

2010. okt. 7. 21:43
 38/38 anonim ***** válasza:

Gratulalok, hogy sikerult a Baba, remelem minden rendben lesz... Most mar azert eleg jol alltok hetek teren, ugye?? Marmint lassacskan tul kell legy a nehezen... Remelem minden rendben szepen alakul :)

Amugy en majus 30.-an szulettem, ugyhogy drukkolok, hogy majus 30.i legyen :D

Majd azert jelentkezz, hogy mi van veletek! :)

Lathatod, sokan szeretnek! :)

2010. nov. 18. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!