20 hetes vagyok! Ma voltam orvosnál, megvizsgált és utána elkezdtem pecsételni. Mit csináljak? Azt mondta, hogy rendben van minden!
Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 13:56
1/5 anonim válasza:
Lehet a vizsgálattól volt!nyugi!Én is tökre megijedtem mikor az egyik vizsgálat után volt egy kis vérzés!A doki nekem azt mondta, ha estére nem múlik el, akkor be kell menni a kórházba, de elmúlt!Bizti neked is el fog múlni!!Ne aggódj:)
30+6 hetes km
2/5 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen.A doki úgy megvizsgált,hogy rózsaszínes volt a bugyim mire hazaértem.
Neked milyen?Véres,barnás,rózsaszínes?Görcs nincs?
Szerintem is ha estére nem múlik,vagy bármi más tünet jelentkezne,menj ügyeletre vagy hívd fel a dokidat.
De nem lesz semmi baj.
34 hetes km.
3/5 A kérdező kommentje:
Inkább olyan rozsaszínes. Az elso babámat várom, és nagyon megijjedtem.Csak most tortént ez meg velem eloszor. En is ugy gondoltam, hogy ha estig nem mulik el, akkor irány a készultség. Koszonom a válaszokat.
2010. aug. 19. 15:13
4/5 anonim válasza:
első vagyok
remélem már jól is vagy:)én is az első babám várom, és én is meg voltam ijedve, és nekem is inkább rózsaszínes volt és elmúlt
tuti minden oké lesz:)
5/5 A kérdező kommentje:
Szerencsére délutánra elmult. Mocorog a pici, ugyhogy biztosan nincs semmi baj. Koszonom, hogy válaszoltál.
2010. aug. 20. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!