11 hetes terhes vagyok. Tegnap a dokim megvizsgált, megnézte a méhszájat és megnyomkodta az alhasamat. Ettől lehet baja a babának? Utána és azóta sem görcsöltem, nem véreztem, csak akkor volt kellemetlen.
:)
Ez mindig így szokott történni. Nem lesz baja. Jó babavárást!
Kedves kérdező.
Bízzál az orvosodban egy kicsit jobban, pláne ha nála is fogsz szülni!:)
Gratulálok!
Nyugodj meg, csak "kitapogatta" a doki, mekkora a méhed, és minden rendben van-e. Nem csinál olyat, amivel árthatna, és a babának tuti védett helye van. Ennyitől semmi baja nem lehet.
:)
Szia!
Gondolj bele miért lenne baja olyan mint egy kis halacska egy zacskóban semmi baja nem lessz amúgy meg nagyon sok kismama van aki el is esik várandósan többek közt pont én aki 2 szer is elestem terhesen most 25 hetes a kisfiam a pociba és semmi probléma nincs ha eséstől nem lett baja egy kis nyomkodástól szerinted lessz???nála fogsz szülni mert ha igen akkor bíznod kell benne ő csak a javadat akarja és a babáét nem fog olyat csinálni ami árthat ha nem bízol benne válassz másik dokit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!