Carmen! Voltál hétfőn orvosnál? Minden rendben van veletek?
Szia Carmen!
Teljes szívből szeretnék gratulálni Nektek és minden jót, főleg jó egészséget kívánni (így ismeretlenül is)!!!
Sajnos mi is most veszítettük el a 2. babánkat, márciusban született volna meg, de talán a következő majd sikerül:)
Vigyázz nagyon magatokra!!
missed ab: Sajnálom...
2. babás anyuka:drukkolok majd irj!!!
utolsónak:
ut. menst. első nap. aug 23. igy szülés napja május 30- még az is május.... de inkább júni majd meglátjuk de hamarabb is jöhet...
Szia Carmenn!
Én is sokszor olvastam az írásaid!
Egyszerre voltunk kismamik,és majdnem egyszerre volt a missedünk is!
Mikor hazajöttem a kórházból még gondoltam is rád,aztán jött a hidegzuhany,hogy Te is így jártál!!!
Nagyon örülök neki,hogy már is sikerült nektek!
És veled fogok lenni lélekben!
Nagyon drukkolok,hogy semmi baj ne történjen!!De nem fog,most már minden rendben lesz!!!
Nekem még egy mensi és utánna jön a próbálkozás.
Azért többször adj hírt magadról majd!
üdv
S
Aug 23-tol szamitva tenyleg hat het es ket nap most a terhessegi kor.
Miert mondott 5 hetet a doki?
Talan kesobb volt peteeres, nem kozepidoben es meret alapjan 5 hetes az embrio most?
Szia Carmen!
Gratulálok én is a babátokhoz!
Sziasztok!
Örülök, hogy minden rendben van veletek. Én május 16-ra várom a babát.
A kérdésednél már írtam Neked. Hasonló a sorsunk, azért maradt meg bennem a hétfői dátumod, és szorítottam hogy minden rendben legyen. Az én fiam 2 éves, és áprilisban volt a missed ab. Jövő hónap elején szültem volna.
A gyógyszert azért kérdeztem, mert nekem már a vetélés után mondta az orvos, hogy ha + a teszt azonnal menjek és ír fel magzatmegtartó gyógyszert.
Gondolom még úgyis olvasunk Rólad és a babáról! Vigyázz magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!