Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Carmen! Voltál hétfőn orvosnál...

Carmen! Voltál hétfőn orvosnál? Minden rendben van veletek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 14:29
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Szia Carmen!

Teljes szívből szeretnék gratulálni Nektek és minden jót, főleg jó egészséget kívánni (így ismeretlenül is)!!!

Sajnos mi is most veszítettük el a 2. babánkat, márciusban született volna meg, de talán a következő majd sikerül:)

Vigyázz nagyon magatokra!!

2010. okt. 6. 15:07
 12/38 anonim ***** válasza:
Ha öt hetes vagy, hogy lehet, hogy május végére vagy kiírva? Én hét hetes vagyok és május végére vagyok kiírva!!!
2010. okt. 6. 15:09
 13/38 anonim ***** válasza:
72%

missed ab: Sajnálom...

2. babás anyuka:drukkolok majd irj!!!

utolsónak:

ut. menst. első nap. aug 23. igy szülés napja május 30- még az is május.... de inkább júni majd meglátjuk de hamarabb is jöhet...

2010. okt. 6. 15:21
 14/38 anonim ***** válasza:
Akkor te is 6 és fél, 7 hetes terhes vagy, nem 5!
2010. okt. 6. 15:25
 15/38 anonim ***** válasza:
Én is gratulálok neked,rossz volt olvasni mikor elvesztetted,és klassz hogy gyorsan sikerült megint.Biztos nem vagy egyedül csak a neved miatt beazonosítható vagy(:)és népszerű támadási felület :))Tényleg örülök,vigyázz magadra! Egy 2 éves és még pocakban lévő 34h.kisfiúk anyukája (Kinga)
2010. okt. 6. 16:47
 16/38 anonim ***** válasza:

Szia Carmenn!

Én is sokszor olvastam az írásaid!

Egyszerre voltunk kismamik,és majdnem egyszerre volt a missedünk is!

Mikor hazajöttem a kórházból még gondoltam is rád,aztán jött a hidegzuhany,hogy Te is így jártál!!!

Nagyon örülök neki,hogy már is sikerült nektek!

És veled fogok lenni lélekben!

Nagyon drukkolok,hogy semmi baj ne történjen!!De nem fog,most már minden rendben lesz!!!

Nekem még egy mensi és utánna jön a próbálkozás.

Azért többször adj hírt magadról majd!

üdv

S

2010. okt. 6. 17:04
 17/38 anonim ***** válasza:

Aug 23-tol szamitva tenyleg hat het es ket nap most a terhessegi kor.

Miert mondott 5 hetet a doki?

Talan kesobb volt peteeres, nem kozepidoben es meret alapjan 5 hetes az embrio most?

2010. okt. 6. 17:18
 18/38 anonim ***** válasza:
Szia Carmen.Gratulálok énis,most biztos minden rendben lessz.azt szeretném még kérdezni hogy te a kenézybe vagy a klinikára jársz?én a klinikára járok,ott van az orvosom.neked van? 15 hetes kismama
2010. okt. 6. 20:41
 19/38 anonim ***** válasza:

Szia Carmen!

Gratulálok én is a babátokhoz!

2010. okt. 6. 21:35
 20/38 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Örülök, hogy minden rendben van veletek. Én május 16-ra várom a babát.

A kérdésednél már írtam Neked. Hasonló a sorsunk, azért maradt meg bennem a hétfői dátumod, és szorítottam hogy minden rendben legyen. Az én fiam 2 éves, és áprilisban volt a missed ab. Jövő hónap elején szültem volna.

A gyógyszert azért kérdeztem, mert nekem már a vetélés után mondta az orvos, hogy ha + a teszt azonnal menjek és ír fel magzatmegtartó gyógyszert.

Gondolom még úgyis olvasunk Rólad és a babáról! Vigyázz magatokra!

2010. okt. 6. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!