Carmen! Voltál hétfőn orvosnál? Minden rendben van veletek?
értem...
nos icipici még az embrio 6x6 mm-es petezsák van körülötte és még nem volt szivhang.
a mérete alapján mondta a doki hogy még nincs hat hetes csak öt körül.
klinikára fogok járni NST-re meg majd ott is szeretnék szülni csak úgy mint a kislányommal is 2008-ban.
bár nincs dokim. Dr. Ormos Márk volt eddig a dokim de nem biztos hogy felkérem.
Ezt nem hiszem el. Miert kell mar megint belekötni Carmenba? Nem tök mindegy hany hetes? Ha az orvos annyinak mondta uh. alapjan, akkor annyi. Szerintem ö se erre szamitott mikor dokihoz ment es meg nem volt szivhang. Egy missed utan kicsit megrazo lehetett! Inkabb drukkoljatok, hogy legközelebb mar legyen!
Carmen, jo egeszseget nektek, kivanom hogy csodalatos terhesseged legyen es könnyü szülesed!
Kerdezö, en meghatodtam kerdeseden, a legtöbb irigy pulyka csak lehurrogja Carment! Remelem nektek is hamarosan sikerül a baba! Nekem missed utan egy evel sikerült, mikor mar nem görcsöltem rajta! Szoval csak lazan! :-)
Köszi
én már fel se veszem az ilyesmit.... hidd el.
egyébként igaza volt a dokinak mert a kicsi szept- 5-6 fogant és okt. 4.én voltam dokinál tehát a magzati kor alapján valóban 4-5 hetesnek felel meg.
az hogy a terhesség 6-7 hetes az tény.
nem aggódom de tény hogy nem felhőtlen örömmel élek most meg minden napot hanem van némi aggódás mindig nézem a wc papirt hogy nem-e látok rózsaszinezést és a legapróbb jelekre is figyelek.
Nincs mit! :-)
Ne görcsölj, tudod, +++++++!!! Minden rendben lesz!
Nekem a doki meg az uh. minden honapban mas idöpontot ad meg szülesre! Mar nemis nezem a papirt, jön ha ugy gondolja! Nov.8-15, na akkor most mi van? :)))
Semmi az tökéletes úgyse tudják behatárolni.
Jó egészséget nektek a babához!!!!
Köszönjük szepen. :-) En is parazok amugy, de probalok pozitivan gondolkozni! Amugy b.ujfalui vagyok, csak külföldre hozott a sors! :-)
Szoval kedves földim mindig csak pozitivan barmilyen nehez is :-))))
Lanyok, ne haragudjatok, de ez mar kicsit ciki...
Rossz szavam nem volt soha sem Carmenhez, sem mashos ezen az oldalon, orulok, ha napi tiz percre gep ele tudom rakni a fenekemet, inkabb az elozo 2-3 evben voltam aktiv tag itt.
Epp emiatt teljesen kimaradtam ebbol a hiszteriabol, ami Carment korul veszi, most, hogy tamadassal vadoltatok kerestem ra, hogy megis mirol beszeltek.
Szoval: nem azert irtam, hogy hat hetes mert tamadni akartam (ez tamadasnak szamit???). Pont nincs arra sem idom, sem energiam, hogy vadidegen, arc nelkuli embereket tamadjak.
Itt max ti voltatok azok, akik ranezesbol, elso nekifutasbol egybol negativ szandekot felteteleztetek rolam.
Koszonom szepen!
Latom, hogy mostmar szolni sem lehet, minden baj, minden tamadasnak szamit. Nem lehet, hogy inkabb ez a baj es ti reagaljatok tul es vesztek negativ hangvetelunek minden egyes semlegesnek minosulo hozzaszolast is?
ha úgy érzed hogy - szándékot feltételeztem akkor rosszul hitted.
én leirtam hogy mit mondott a doki hány hetes vagyok erre leirták hogy annyi nem lehetek. én nem birálom felül a doki szavát erre megint más megjegyezte hogy miért kell támadni emiatt erre én hogy nem veszem fel a negativumokat.
ha ezt sértésnek érzed nem tehetek róla. én hiszek a dokinak
hidd el igyekszem minél kevesebbet itt lenni v. csak amennyi xtra időm van.
En ugy erzem, hogy teljes mertekben kiforditod most, amit irtam.
Annyi tortent, hogy:
1. lepes: mindenfele negativ hangvetel nelkul megemlitettem, hogy mensi szerint elvileg mar idosebb lenne a terhesseg es rakerdeztem, hogy kesobb fogant-e szerinted a baba, ill. meret alapjan mondta-e ezt a doki. Szo sem volt a doki szavanak megkerdojelezesen, en erdeklodtem, hogy tudod-e miert lehet elteres. (Mar megbantam.)
2. lepes: te erre meg teljesen normalisan, semlegesen reagaltal, leirtad, hogy a doki meret alapjan mondta, szerinted kesobb is fogan, es kesz. Itt kellett volna lezarni a temat.
3. lepes: jott egy valaszolo, aki minden tovabbi nelkul belekotott az elso hozzaszolasomba, mert rossz indulatunak feltetelezte. (Kerdem en: miert? mibol gondolta, hogy Carmenbe belekotni akarok?)
4. lepes: Carmen, te erre raerositettel azzal, hogy leirtad, te mar fel sem veszed az ilyeneket, ezzel elismerted, hogy te is ellened iranyulonak vetted a hozzaszolasomat.
5. lepes: erre irtam a 2. kommentemet, amiben arra akartam ravilagitani, hogy en csak kerdezni akartam valamit teljesen artatlanul, baromira nem kivantam senkibe sem belekotni es ugy erzem, hogy feleslegesen lett rossznak beallitva a kerdesem. Arra is kitertem, hogy nem kellene minden semleges, nem ajnarozo hozzaszolot egybol ellensegnek titulalni, mert epp ezzel birjatok ra az ilyen emberkeket az ellensegeskedesre. Lehet, hogy eredetileg sokan nem tamadni akartak teged, de miutan minden "idegent" ellensegkent kezeltek, igy egy ido utan valoban azza valik.
5. lepes: utolso kommentedetben az elozoeket foglaltad ossze. Elvileg nem vetted negativnak a kerdesemet (ezuton is koszonom), de tenyleg ugy hangzott, hogy a negativumokkal egy kalap ala soroltad, ezert irtam, hogy nem akartalak bantani es nem ertem, hogy mit ertelmeztetek felre. Ahogy korabban is leirtam a doki szavat eszem agaban sincs megkerdojelezni, en csak egy mezei egyszeru ember vagyok.
6. lepes: eddig sem volt idom, hogy 1-1 valaszolot kiemeljek a tomegbol, akkar nevvel, akar nev nelkul ir, a kesobbiekben sem fogom ezt tenni, valoszinuleg ezutan sem gyakran fogunk kerdeseken belul talalkozni, ahogyan eddig sem. Ugyhogy ezt most lezarom, minden jot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!