Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam orvosnál, mert...

Ma voltam orvosnál, mert barnáztam egy kicsit. Azt mondta, hogy a lepény rendben, de egy nagyon kicsit fedi a méhszájat. Történt hasonló? 18 hetes vagyok

Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is volt ilyen a terhesség elején. Azt mondta az orvosom, hogy ha a lepény takarja a méhszájat, akkor az akadályozhatja a természetes szülést (más gondról nem számolt be). Végül természetes úton szültem.
2009. dec. 22. 17:09
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod. 18. héten még van remény a változásra?

Ja, és bocs, nem tudtam rendesen feltenni a kérdést, nem engedte a szerver...

2009. dec. 22. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, meg minden rendben lehet, a lepeny a meh novekedesevel siman feljebb kuszhat. Nekem a 18. hetig rajta volt teljesen a mehszajon, a 24. hetre mar csak ralogott es a 32. heten meg mar felkuszott a fundusba. Egyszoval nyugi, meg siman valtozhat a helyzete. Ne aggodj!

Boldog babavarast!

37+3 hetes pocakos

2009. dec. 22. 19:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Ez a "vicces" hogy a fundusban van csak egy része rálóg. Reménykedem.
2009. dec. 22. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!