20hetesen 3kg hízás sok?

Nem, csak tájékozatlanságból. Pluszmínusz egy hét ultrahangon lóf....z rizzsel, ennél többet is elmérhetnek és ahogy már írtam, extrém mértékű hízás vagy nem hízás (fogyás) kell hogy érdemben befolyásolja a gyerek méretét. Ha ezért egy orvos piszkálja, akkor orvost kell váltani.
Ha az orvos azt mondja, hogy a szülés utáni regeneráció nehezebb, mert a hurkák miatt nagyobb a sebfertőződés vagy inkontinencia esélye, na akkor igaza van. De ez is a mázsás kismamák esetén van, nem 70-75 kgon megy a rugózás...

Mert aki 20-30 kilot hizik terhesseg alatt, az 10 kilos babat szul, ezen az elven elindulva, vagy mi?
Hagyjuk mar.
Az meg, hogy egy baba kisebb vagy nagyobb 1 hettel a koranal, amit ugye az utolso menstruaciotol szamolnak, de ki tudja mikor fogant pontosan ugye...ez teljesen rendben van! Meg amugy genetika is, en 150 centi vagyok, bar meg nem szultem meg, de valoszinuleg kicsi babam lesz. En is 2800 grammal szulettem (anyam amugy 20 kilot hizott terhesseg alatt,na akkor ez most hogy van?) ferjem is 3 kilo korul volt, a mostani meresek alapjan is picike a fiam, szoval nem szamitunk 4+ kilos babara.

Semmi nem lesz. Az a lenyeg, hogy a baba gyarapodjon, legyen eleg magzatvized, ha ez rendben, a tobbi nem szamit 🤷♀️
Ez is csak halal felesleges paraztatas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!