Rengeteget. A 4. és 5. hónapot pontosan nem tudom, de a 12. hétig 10+ kg jött fel.
Mondjuk nagyon rám fért, eléggé le voltam fogyva terhesség előtt.
Kicsit magas lett a terheléles cukrom (pont határérték), diétáztam onnantól, így megállt a hízás utána, a doki kezdett volna piszkálni is emiatt, de nem tudtam mit csinálni.

Kiindulásra majdnem visszatértem.
10 hétig fogytam 3 kg-ot..
Kiinduláshoz képes 25. Hétig 3 kg volt rajtam.

Erre semmit ne alapozzál, mert én pl hízékony vagyok,mégis terhesen az elején fogytam kb. 2 kilót,a végére híztam 7 kilót(tehát csak 5kilót,ha a fogyást leszámítjuk),és szültem egy 4 kilós gyereket,plusz a víz, méhlepény stb.Kevesebb voltam szülés után mint ahogy terhes lettem.Aztán szoptatás alatt az első 3 hónapban híztam 15 kilót, aztán még 10et a következő fél évben.6 éve szültem, a testem még mindig azt gondolja,hogy szoptatok,a hormonok az egekben.
Anyám terhesen 25-30 kilót hízott, szülés után kb fél évvel már le is adta(gondolom rengeteg víz volt rajta.)

4 honapig: 3kg 20dkg
5 honap: 4,5 kg
6 honap: 5,5 kg
7 honap: 6 kg
49-->55kg

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!