11/14 anonim 

válasza:

Addig semennyit, összesen amúgy 6 kg-ot a végére.
12/14 anonim 

válasza:

Egy babával a 20. hétre 3 kg-t, az ikrekkel 4 kg-t.
Nekem a nőgyógyász azt mondta, hogy amennyit félidőig felszedek, általában annak a súlynak a háromszorosa szokott a terhesség végére feljönni.
Ez nagyjából be is jött az egy babás terhességnél (57 kilóról indultam, 66 kilóval szültem). Ikreknél annyiban volt más, hogy ők 36 hétre jöttek, velük 14 kiló plusz lett a vége.
13/14 anonim 

válasza:

3 kilót híztam 5 hónap alatt. Doki azt mondta legutóbb, hogy kerüljem a konyhát ünnepekkor. 😆 Mondom persze, mindenképp... 😏
14/14 anonim 

válasza:

7 kilót fogytam, de én terhesen sosem tudtam enni, és extrém túlsulyos vagyok alapból is. (128 voltam az elején)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!