20.hétig 3kg hízás?
20+5 hetes terhes vagyok, mai mérlegre állás szerint +3kg. Szerintetek ez soknak számít? Családom szerint látszik egy kicsit rajtam a hasamon kívül is.
164/55 kezdtem. Mennyire számíthatok még?
Honnan tudjuk, mire számíts a továbbiakban?! 🤦♀️ valaki (pl én is) 3kg-t híztam összesen szülésig. Valaki meg 20at...
Ez ezzel jár. Nem kell zabálni, a babára fogni hogy ő akarta azt a csokit és ennyi. Ha hízol, hízol.
Első babánál 12. hétig fogytam 5 kg-t, a vége+ 13 kg lett.
Második baba 25. hétig 5 kg jött fel. Most 34 hetes vagyok, 14 kg-nál tartok, úgy hogy nem zabálok, a cukrom is tökéletes, viszont vizesedek. Az orvosom szerint 10-15 kg hízás lenne az ideális. 😔
24 hetes vagyok, 9 kg plussz mai mérés szerint.
165 cm vagyok, elégedett vagyok magammal ahogy mindenki más is, nem nagyképűség de jól nézek ki.
Mellem, hasam nőtt és ennyi.
Az hogy 10 kg van rajtam azt senki nem mondaná meg.
(Kicsit vizesedek, valószínű az is közrejátszik.)
Teljesen jo.
28 hetes vagyok, nekem eddig 5,5 kg jott fel.
20+5 hétig 0 kiló, és ma mérve +3 kiló? Eddig egyszer se mérted magad? Nagyon sok! Egy bálna lettél a plusz 3 kilóval, és még majdnem ugyanennyi van hátra a szülésig! Nem vigyáztál eléggé. Mennyi fog még felmenni? Még egy hármas-négyes? Az már megengedhetetlen! Szerintem már csak müzlit egyél a szülésig, különben úgy kell majd az ablakon kiemelni, ha itt az idő.
[SZARKAZMUS volt, hülye kérdésre hülye a válasz is, ráadásul ez már a sokadik ugyanolyan kérdés, csak mindig változnak a felszedett kilók].
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!