Mennyi hízás normális?
Figyelt kérdés
20 hetes vagyok és eddig 6 kg jött fel. Eléggé elkeseredtem. Van rajtam felesleg így pont nem szeretnék még túl sokat felszedni2022. dec. 14. 19:10
1/8 anonim válasza:
Szia együtt érzek veled.
26 hét és 6 kg. Ha nem eszek is hízok!
2/8 anonim válasza:
30 het, 10 kg. Nem aggódok, szoptatás alatt majd lemegy.
3/8 anonim válasza:
2!
Vagy nem 😅
Akiket ismerek, mind szoptatás alatt híztak
4/8 anonim válasza:
Szerintem ha van rajtad felesleg ez túl sok. Sokan mondják hogy szoptatáskor lemegy és ha nem? Sokan híznak a szoptatáskor is.
5/8 anonim válasza:
Második baba, 35. hét +14 kg 😭. Az orvosom szerint 10-15 kg lenne a normális hízás a végéig.
Elsőnél 13 kg volt összesen, viszont akkor szoptatás alatt sokat híztam.
6/8 A kérdező kommentje:
De nem is eszem többet.. és igazából ezért sem értem. Különösebben nagyobb étvágyam sincs. Egyébként is hízékony alkat vagyok.. lehet ez genetika ? Mint az is hogy mekkora lesz a baba?
2022. dec. 14. 20:40
7/8 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj ezen. Én is nagy súllyal kezdtem a terhességet. 17 kg feljött, de szülés után 2 héttel mind a 17 lement. Persze ami alapból volt rajtam plusz azt igyekszem majd leadni de örülök ennek is hogy legalább nem maradt rajtam a terhességből.
8/8 anonim válasza:
Hízékony alkat vagy jobban kéne vigyáznod. Nézd meg például a kaloriabázisban hogy tényleg mennyi kalóriát fogyasztasz lehet többet mint gondolod.
Ha vizesedel igyál sok vizet, ha keveset mozogsz akkor sétálj, ha pihensz ted fel a lábad, kevesebb só bevitel, kevesebb cukor és fehér lisztes ételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!