Laborvizsgálat kimutatja fiú vagy lány van a pocakban?
Figyelt kérdés
Olvastam valahol hogy van olyan lehetőség hogy valamilyen labor vizsgálat kimutatja vagy van ilyen hogy fiú vagy lány lesz. Valaki csinált már ilyet? Mennyibe kerül ez a vizsgálat vagy milyen lehetőség van kideríteni a baba nemét?2023. jan. 15. 16:41
1/8 anonim válasza:
Prena 150-200ezer körül van
Nyilván elsősorban betegségekre szűr
2/8 anonim válasza:
Ahogy az első írta, de csak a 12. hét után árulják el a nemét, előbb nem. Csak emiatt nem érdemes megcsináltatni, nyilván nem is erre van.
3/8 A kérdező kommentje:
Olyat olvastam hogy ha van y ktomoszóma a véredbe akkor fiú lesz és hogy ez egy csepp vérből történik és direkt erre van nen a prenára gondoltam
2023. jan. 15. 17:09
4/8 anonim válasza:
Ha nem szükséges valami okból, vagy nincs rá pénzed, legyen türelmed. Mi prenatestet csináltattunk, ott is külön kérni kellett. Más, pl sima vértesztről nem tudok, amit CSAK ezért végeznek.
5/8 anonim válasza:
Nincs külön ilyen, es a prenánál is csak 12. hét utan mondják meg, nehogy valaki csak azért elvetesse az egészséges babát, mert nem olyan nemű, amilyet akart. Ezért is nincs magában ilyen vizsgálat.
6/8 anonim válasza:
Magyarországon törvény tiltja, hogy megmondják a 12. hét előtt a baba nemét.
Tilos,érted?
Azért, hogy nehogy emiatt vetesd el.
7/8 anonim válasza:
“Olyat olvastam hogy ha van y ktomoszóma a véredbe akkor fiú lesz és hogy ez egy csepp vérből történik és direkt erre van nen a prenára gondoltam”
Kiégtem 🤦♀️
8/8 anonim válasza:
Nekem is prena volt, sima vérvétel és szűri a kromoszóma rendellenességeket (csomagtól függ miket), de a 12. hétig nem mondták meg a nemét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!