Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Laborvizsgálat kimutatja fiú...

Laborvizsgálat kimutatja fiú vagy lány van a pocakban?

Figyelt kérdés
Olvastam valahol hogy van olyan lehetőség hogy valamilyen labor vizsgálat kimutatja vagy van ilyen hogy fiú vagy lány lesz. Valaki csinált már ilyet? Mennyibe kerül ez a vizsgálat vagy milyen lehetőség van kideríteni a baba nemét?
2023. jan. 15. 16:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Prena 150-200ezer körül van

Nyilván elsősorban betegségekre szűr

2023. jan. 15. 16:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első írta, de csak a 12. hét után árulják el a nemét, előbb nem. Csak emiatt nem érdemes megcsináltatni, nyilván nem is erre van.
2023. jan. 15. 16:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Olyat olvastam hogy ha van y ktomoszóma a véredbe akkor fiú lesz és hogy ez egy csepp vérből történik és direkt erre van nen a prenára gondoltam
2023. jan. 15. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szükséges valami okból, vagy nincs rá pénzed, legyen türelmed. Mi prenatestet csináltattunk, ott is külön kérni kellett. Más, pl sima vértesztről nem tudok, amit CSAK ezért végeznek.
2023. jan. 15. 17:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs külön ilyen, es a prenánál is csak 12. hét utan mondják meg, nehogy valaki csak azért elvetesse az egészséges babát, mert nem olyan nemű, amilyet akart. Ezért is nincs magában ilyen vizsgálat.
2023. jan. 15. 17:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon törvény tiltja, hogy megmondják a 12. hét előtt a baba nemét.

Tilos,érted?

Azért, hogy nehogy emiatt vetesd el.

2023. jan. 15. 19:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

“Olyat olvastam hogy ha van y ktomoszóma a véredbe akkor fiú lesz és hogy ez egy csepp vérből történik és direkt erre van nen a prenára gondoltam”

Kiégtem 🤦‍♀️

2023. jan. 15. 20:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is prena volt, sima vérvétel és szűri a kromoszóma rendellenességeket (csomagtól függ miket), de a 12. hétig nem mondták meg a nemét.
2023. jan. 16. 11:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!