Újra babát várok, pedig a kicsi csak 9 hónapos. Volt még valaki hasonló helyzetben? Megosztanátok velem a tapasztalataitokat?
Nagyon akartuk a pocakot, de lemondtunk róla, mert a lányunk kicsi volt. Egy hónap múlva nem jött meg.Csináltam tesztet, pozitív.Imádkoztam,hogy csak ne, de a doki megerősített.
Császármetszésem volt 2009 december közepén, jövő májusban születik a kicsit. Természetesen kikértem a doki véleményét, hogy mennyire veszélyes, mit csináljak,hogy csináljak, de megnyugtatott, hogy nem lesz baj, mert a méhemnek lesz ideje regenerálódni addig és gyakrabban megyünk vizsgálatokra, ha pedig úgy látja akkor megindítja a szülést.
Nem aggódom magunk miatt, a kisnagy lányom egy tündér, a strapát bírom, erőltetni magam nem fogom.
A tapasztalataitok érdekelnének, hogy volt-e valaki hasonló helyzetben és, hogy mi lett velük.
Elvetetni nem fogom, nincs az az isten, hogy megölessem, szóval a kíméletlen válaszolók még most "X"eljenek ki ^^
En itt szultem Angliaban mindketszer es nagyon nem bantam meg, utolag visszagondolva mar nem szulnek otthon.
Jo dontes, szerintem nem fogod megbanni. Meg valami, itt nalunk nagyon ertekallo is, nezegettem anno az ebayen, a hasznaltak is 250-300 font korul mentek, ezert mi ujat vettunk 400-ert es abba benne volt a babakocsi, tesoules, dupla esovedo, mozeskosar.
Anglia és Japán tök más:o) Mármint szülés szempontjából:)
Angliában, ahogy olvasgattam, azért pártolják az otthon szülést, ha bemész a kórházba akkor is ha hüvelyi akkor haza mehetsz aznap...na japánban ilyen nincs; első hüvelyinél 4 napot kell bent lenned, császárnál 2 hetet...durva ugye? na most gondolj bele, hogy én mit magyaráznék ott a csak japánul beszélőknek...a férjem meg nem lehet bent minden vizsgálatnál; bár kétségtelen, hogy Valentina vagy Dorián esetében jól mutatna, hogy japánban született, de azért ennyire magabiztos még nem vagyoK:D
Milyen színekben lehet amúgy kapni a Phil&Teds-et? Csak feketét és pirosat láttam eddig...ezeket meg nem akarom:S
Hat igen a japan szulesi modszerekkel valoban nem vagyok tisztaban. :)
Itt nalunk nagyon sok tipus van, Sport, Vibe a legujabb az Explorer, lattam mar pirosat, feketet, keket, almazoldet es valahol rozsaszint is, probalok linkelni.
Nekem Sport van piros szinben. Volt egy kulonkiadasuk is, Graffiti neven futott, de ugy latom az mar megszunt, csak hasznaltan lehet venni.
Oh de jók:) Szép a színük igazán:o)
Szerintem év végén már be is ruházhatunk rá, aztán megtölthetjük, de jó lesz ^^ Olyan boldog vagyok ^3^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!