Újra babát várok, pedig a kicsi csak 9 hónapos. Volt még valaki hasonló helyzetben? Megosztanátok velem a tapasztalataitokat?
Nagyon akartuk a pocakot, de lemondtunk róla, mert a lányunk kicsi volt. Egy hónap múlva nem jött meg.Csináltam tesztet, pozitív.Imádkoztam,hogy csak ne, de a doki megerősített.
Császármetszésem volt 2009 december közepén, jövő májusban születik a kicsit. Természetesen kikértem a doki véleményét, hogy mennyire veszélyes, mit csináljak,hogy csináljak, de megnyugtatott, hogy nem lesz baj, mert a méhemnek lesz ideje regenerálódni addig és gyakrabban megyünk vizsgálatokra, ha pedig úgy látja akkor megindítja a szülést.
Nem aggódom magunk miatt, a kisnagy lányom egy tündér, a strapát bírom, erőltetni magam nem fogom.
A tapasztalataitok érdekelnének, hogy volt-e valaki hasonló helyzetben és, hogy mi lett velük.
Elvetetni nem fogom, nincs az az isten, hogy megölessem, szóval a kíméletlen válaszolók még most "X"eljenek ki ^^
Nikcsi! Azt magyarázd meg nekem, hogy hogy lehet a nagyobbat is és a kisebbet is előre tenni? Láttam bemutató képet és én azt nem értem:D Hátul van lyuk vagy mi?Ott teszed be a babát?Mert a képen tökre olyan mintha a nagyobbat rátennéd a kicsire:D
Amúgy hezitálok már megint pedig annyira nem aktuális még de nem baj:)
Ok nem szóltam:)Közben találtam olyan képet ahol lehet látni hogy van:) Megint effelé hajlok:) Szépséges és tök jó:))Jobb mint a másik az igaz, mert ebből tudok egy személyeset csinálni ha már várhatóan majd pár év múlva jön a harmadik baba:D
Meg amúgy meddig kell...kb fél év, max 1 mert nem fogom cipelni a kis majmot kocsiban élete végéig azért:) Viszont tök jó, mert ha megyünk az erdőbe, vagy a völgybe, vagy máshová kirándulni, akkor simán berakom hátra ha elfárad:)Zseniális találmány:)
Tetszik nagyon jajjj:)
Amúgy ti eladtátok a régi kocsit? Hol sikerült? A miénket úgy sajnálom mert imádtam de hát így...:( No sebaj a lurkók kárpótolnak csak hát volt annak egy élménye,hogy először választottunk kocsit...most meg kényszerből kell:(
Sokaknak nem tetszik ez a fajta mert a masik baba lentebb van, de en nem veszem eszre hogy zavarna a kisebbikemet. Most tartunk ott hogy a nemsokara 2 eves fiam mar inkabb setal igy a fent leirtak nem jelentenek mar problemat mert atalakitom egyszemelyesse. Nem a lyukba teszed a babat, van hozza mozeskosar es azzal egyutt teszed be. Ugy latszik hogy a nagy ugymond rajta ul, de csak a masodulest lehet oda tenni es van hely koztuk. :) Eleg nehez, 11 kg egyutt, viszont nagyon massziv. A ket gyerek es egy kozepes bevasarlas meg se kottyan neki, nem beszelve arrol hogy elfersz vele mindenhol, ugyhogy hajra.
Ha van meg kerdesed szivesen valaszolok.
Ja...kerdesekre meg nem is valaszolok. :) Nekem a kicsi most 8 honapos, meg egy-ket honap es lehet egyszemelyeskent hasznalni. A regit kiraktam a szemetes melle hogy akinek szuksege van ra elviheti, masnap reggel mar nem volt ott. En nyugodt szivvel tettem, mert bar nagyon szerettem, mar en is hasznaltan vettem es elegge lestrapaltuk mi is. :)
Ha hosszu tavon terveztek akkor mindenkeppen a Phil and Teds-et vedd, mi is igy vagyunk, most dolgozunk a harmadik baban.
Meg valami, mondjak azt is hogy ugye lentebb van a masodik ules igy varosban nem tul jo a kipufogogazok miatt. Mi kisvarosban elunk, nem jarunk foutvonal mellett igy ez sem jelent problemat.
Sokfele kiegeszitot lehet hozza kapni meg, erdemes szetnezni, nekem pl. volt vele egy csunya defektem es rogton tudtam hozza uj belsot, kereket rendelni. Barmit ki tudsz rajta cserelni, akarmi tonkremegy rajta.
Falun lakunk egyelőre:) Nem gond:) Majd akkor lesz ha tényleg kiköltözünk külföldre, na ott cikisebb, de ez még nem biztos, szóval:)
Nagyon szemezek vele, csak kicsit drága, bár a neonatonk is 150 volt szóval csak csituljak:D
Azért én nem teszem ki a kuka mellé, isten ments,megpróbálom eladni féláron, vagy kevesebbért, ha nem megy akkor kirakom max:)
Jesszus most látom mennyi az idő...totál bele feledkeztem a szakdolgozatba:S Látszik, hogy van lurkóm, már csak este jut idő a tnaulásra...tsss.S
Tényleg nagyon meggyőző a Phil and Teds weboldala! Mutattam a férjemnek, neki is bejön, csak hát tényleg elég drága. De keresünk használtan.
Ada! JAPÁN??? A mindenit!!! Jövő év áprilistól? És akkor hogy lenne, mindannyian később mentek, vagy Japánban szülnél? Mi a második baba miatt költözünk júliusban, amúgy már tavasszal mentünk volna, csak szeretnék még Magyarországon szülni. A férjed tanul vagy dolgozik az egyetemen? És te első vagy többedik szakdogádat írod? :)
Jó neked, hogy olyan nyugodtan alszik Abi, nekem is Áron ilyen volt 5,5 hónapos koráig, aztán elindultak a fogacskák, kevés lett a tej a terhesség miatt, ráadásul mindez épp akkor történt, amikor Hollandiában voltunk. Úgyhogy három ok is van, amire lehet fogni, hogy egy hónapja minden éjszaka 4-5-ször kel. :(
Tanul az egyetemen, most fog végezni a mester képzéssel és diplomázik (amúgy annyi idős mint én, csak 17 évesen kezdte az egyetemet; na nem azért mert egy zseni:o) bár nekem az, hanem mert amikor elsős volt, akkor még ilyen falu suli volt és a tanítók első osztály második félévében áttették a második osztály második félévébe, mert tudott már rendesen olvasni, írni számolni meg minden ami ebben a két osztályban van; ez nem azt jelenti, hogy kiváló képességű, egyszerűen csak szerencsés volt; amúgy nem ő volt az egyetlen akit így át tettek, volt osztálytársam is ugyanígy járt :o))
Szóval most fogja befejezni a mester képzést és kicsit nagyon lüke vagyok, nemtudom milyen felindulásból írtam áprilist, mert csak augusztusban, annak is a végén menne, ha megy (mert ugye kell a diploma meg ilyesmi)...szóval tanulni menne oda is, meg mellette kutatómunkát végezhetne, abból meg jönne be pénz (ez egy ilyen közös csomagja az egyetemeknek meg az egyik nagy vállalatnak).
Szóval lakást nem kapnánk, de az albérlet nem olyan vészes, kb annyiba kerül mint nálunk is, de ez attól is ügg, hogy menyil régióban lennél (mi Niigata) és melyik városban vagy városrészben (mi Nagaoka) szóval az átlagár azért forintra átszámítva 100.000HUF...ami sok tekintve, hogy a közlkedés is horror (egy megálló vonattal kb 300ft), de ha a kutatómunkából jönne be pénz és az amit vinnénk (kb 2ésfél millió ezt kártyán lehetne elvileg, legalábbis úgy tudom), akkor szépen kijönnénk.
A baba az itthon születne, mi szeptemberben mennénk utána, előtte a dokival konzultálni kell és papírokat kérnünk a gyerekek oltásáról meg hát az egyéb cuccok:o))
Még nemtudom pontosan, de remélem nyerünk:)) Én gőzerővel tanulom a japánt, férjem tanít,de olyan szinten, hogy már lassan félek tőle; az agyam teljesen átállt japánra nem túlzok ha már azt mondom, hogy szex közben is japánul jutnak eszembe a szavak XD.
Amúgy örülnék, ha a lurkók megtanulnának japánul:o), mert nagyon jó nyelv, meg hasznos is; japán a világ 2. legnagyobb gazdasága és lehet kint maradunk ha összejönnek a dolgaink:) Én bírnám, mert mindig is imádtam az országot:) A Gaidzsinokat meg nagyon szeretik, majd szőkére festem a hajam előtte, attól el vannak ájulva:o) párom, na ő meg úgy néz ki mint egy latin amerikai, fekete mint a holló, ő annyira nem lesz meglepetés:D
Azért a kulturából sem árt felkészülnöm:) Bárki ki akarna jönni, készüljön fel, hogy a gyerekeket kikapdossák a kezéből szóval ne ijedjen meg ha egy öreg néni ellopja egy pillanatra és nyúzni kezdi, náluk ez alap:o)
Én meg most írom az első szakdolgozatom, ez még csak Bsc képzés nem is megyek tovább, mert felesleges; ez ugyanis kb ennyiben k is merül (közgazdász rendezvényszervező)...én azért vagyok így elcsúszva mert nem mentem rögtön hanem 1 évet szakmáztam okj-n meg egy évet halasztottam Abu miatt:o) De jó, mert így legalább hamarabb letudom:)
Döntöttem amúgy, Phil&Teds hajrá ^o^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!