Újra babát várok, pedig a kicsi csak 9 hónapos. Volt még valaki hasonló helyzetben? Megosztanátok velem a tapasztalataitokat?
Nagyon akartuk a pocakot, de lemondtunk róla, mert a lányunk kicsi volt. Egy hónap múlva nem jött meg.Csináltam tesztet, pozitív.Imádkoztam,hogy csak ne, de a doki megerősített.
Császármetszésem volt 2009 december közepén, jövő májusban születik a kicsit. Természetesen kikértem a doki véleményét, hogy mennyire veszélyes, mit csináljak,hogy csináljak, de megnyugtatott, hogy nem lesz baj, mert a méhemnek lesz ideje regenerálódni addig és gyakrabban megyünk vizsgálatokra, ha pedig úgy látja akkor megindítja a szülést.
Nem aggódom magunk miatt, a kisnagy lányom egy tündér, a strapát bírom, erőltetni magam nem fogom.
A tapasztalataitok érdekelnének, hogy volt-e valaki hasonló helyzetben és, hogy mi lett velük.
Elvetetni nem fogom, nincs az az isten, hogy megölessem, szóval a kíméletlen válaszolók még most "X"eljenek ki ^^
Köszi Közsi:) Igen én vagyok ^^
00.21-es:) (remélem jól írtam az időpontot:)) senki nem néz hülyének ezért, sőt:) Mindig tudni kell, hogy mire lehet számítani, jó, hogy más is megtudja osztani ^^
Én is felkészültem már a legrosszabra is, de nekem van segítségem, szóval így nincs gond. A lányom nagyon jó alvó, már pár hetes korától alszik mint a bunda és így sokkal mókásabbak a napok, nem az van,hogy alig látok ki a fejemből és nemtudok vele úgy foglalkozni ahogy igényelné:) Na meg amúgy is nagyon jó gyerek, ilyet még nem láttam:D anyukám szerint pont olyan mint én voltam, ez azért bíztató:D Azzal sincs gond, hogy esetleg másnál legyen éjszaka:) nagyiéknál kiválóan elalszik, mondjuk a lakás másik felében:D mást még nagyon nem próbáltunk, persze a napközben más:) Nyugodt, kiegyensúlyozott és életvidám baba, szóval csak a legjobbakat tudom remélni:)
A kórházi naptól kicsit még félek...vagyis attól, hogy sírni fog ha el kell mennie tőlem, mert hát az nem olyan,hogy egy nap és kész és bár imádja az apját, meg hát van,hogy egész nap csak vele van, azért ettől tartok.
Képzeljétek olyan drága...ma puszit adott a pocakomra...azthittem elolvadok:))
A heg meg...hát ha megreped, vagy bármi baj lesz én megbolondulok, de csak nem, még van ideje és nem festem az ördögöt a falra:) Nekem sincs esélyem máshogy szülni, de már írtam,hogy nem bánom csak a baba miatt (tudjátok az egészséges bacik a belébe stb)...de igazából nekem az a fontos,hogy velünk legyenés egészségesen szülessen :o)
Valszeg nekem is programozottam lesz, de ha engedi a doki akkor szeretnék előtte vajúdni, ha attól jobb a babának és tuti nem reped meg a heg (vagy be v szét v mi)...múltkor olvastam egy történetet, hasonló szituval, hát a hátamon felállt a szőr:S:S
Emelgetni amúgy..hát nem olyan nehéz ő, simán meg merem emelni, de amúgy nem igényli sokszor,hogy kapdossam fel, csak néha ha játszunk és pörgünk forgunk, de ilyen ringatás, vagy csak vegyél fel nincs (egyáltalán normális ez?o.O)
A babakocsiknat sajnálom azért:(Imádtam, de majd megpróbálom eladni, csak azt nemtudom,hogy hogy milyen legyen a másik.Épp aminap olvastam,hogy azok a gyerekek akiket tovább kocsiztatnak,úgymond lusták menni ezért inkább később indulnak el.Csak hát ott van az is, hogy a másfél éves még elfáradhat egy hosszabb séta után aztán mit csinálok ha kidől és nincs másik kocsi.a nyakamba kötöm?XD
Úgyhogy majd veszek valamilyet, csak milyet...:S
Valamit akartam még de tuti elfelejtettem:S
Szia!
Én most vagyok várandós a másodikkal.Nekünk is "becsúszott",de úgy döntöttünk hogy megtartjuk.Most a "nagy" fiam 10 hós.Dec. 31.-ére vagyok kiírva a másodikkal.Én is nagyon félek hogyan fogom bírni a két pici gyerkőcöt,de segítségem az lesz,a férjem is itthon lesz velünk egy hónapot úgyhogy majd csak lesz valahogy.Jó olvasni hogy nem vagyok egyedül ezzel a helyzettel.Kitartást és boldog babavárást kívánok és remélem egyszer még beszélünk amikor már megtapasztaltuk a saját bőrünkön a kétbabás időszakot :-))))
Szia!
Először is gratulálok!
8 hónapos volt a lányom, mikor úgy döntöttünk, nem védekezünk ha jön a tesó jön, ha később akkor később. Hozzáteszem, pcos-em van, a lányom clostival sikerült, a szülés óta 22-47 nap között volt a ciklusom, tehát nem gondoltuk hogy olyan gyorsan összejön. Erre a ciklusom 26. napján voltunk együtt először védekezlés nélkül és rögtön összejött a kistesó.
Császáros voltam én is. Kicsit azért aggódtam, de a doki azt mondta, hogy a méhem ki fogja bírni, és nem lesz gond. Ha meg bármi panaszom van, hívjam vagy menjek be hozzá.
Most vagyok 20 hetes, minden rendben, nagyon mozog odabent a kiscsaj, mert már ezt is tudjuk. :) A lányom most volt 1 éves, nagyon eleven, mozgékony baba. Szerencsére nem egy dagi baba, így még fel szoktam venni elég sokszor. De az esti fürdetéseket apa csinálja. Ne aggódj, minden rendben lesz.
Sok boldogságot a babákhoz! (L)
Épp kérdezni akartam,hogy milyen típusú kocsik ajánlanátok:)
A Phil&Teds-et néztem ki, csak zavar,hogy Abu hátra szorulna és nem látna ki előre:(
Olyan nehéz tesó kocsit venni, nemtudom de engem esz az ideg miatta:(
A kiságy megy nálunk is, oké hát oda be kell emelnem, de a többire tanítgatom:)Már amire még kell:)
Köszi lányok:)
Idióta vagyok, mert olyan elhamarkodottan döntök, de annyira izgatott vagyok, hogy ilyenkor mindent meg kell osztanom, amire épp gondolok:)
Igazatok van egyébként, Abunak sem tetszene, ha nem látna ki, ezért jobban szétnéztem és a graco stadiumra esett a választásom:) Hasonló mint a tiéd utolsó előtti és tök jó:) Nagyon a kerekei, annyira nem is nehéz (mondjuk emelgetni nemigen fogom,mert boltba kenguval jártunk régen is ( cybey i go-nk van az meg újszülött kórtól használható)...
Ez az a kocsi:) Nagyon tetszik^^ A színt meg majd a második baba neméhez igazítjuk:)
Ma voltam dokinál mert barnáztam:S Úgy megijedtem, mert a kislányomnál nem volt ilyen, de persze a józan eszem tudja, hogy ez normális, csak mágis úgy befo...tam, hogy azonnl bevágtam a gyereket a kocsiba (persze nem szó szerint) és sprinteltünk az orvosomhoz...hálistennek nincs semmi csak a terhesség elejei barnázás...huh:)
A baba cuccokra visszatérve:) Ágyat vesztek?Persze igen:D Micsoda kérdés:) Mi pont most néztünk ki a lánykánknak egy csini ikeásat:)Igazi nagylányos és lehet állítani is a méretét és ha a legkisebbre vesszük akkor teljesen bekeretezi a leesésgátló:) Nagyon menő, kovácsoltvas (vagy olyasmi) de még varrok rá fejvédőt, mert tuti veri a bukóját majd az elején:(
Ilyen leszaz új ágyikó: [link]
Annyira várom már, hogy kiderüljön fiú lesz e vagy lány:) Még kb két hónap és ki is derül ^^ Remélem karásonyi meglepi lesz:)
A neveket amúgy folyton változtatjuk:) Tegnap fiúként felmerült a Milán is:)Imádom, de a Bálintot és a Doriánt is akarom:) A lány névben is kiegészültünk:)
Vagy Zsóka Valentina vagy Róza Matilda lesz:) Előbbi nekem jobban tetszik:D
Abu is napról napra szebb:)El sem hiszem, tavaly ilyenkor még a hasamban rugdosott, ma meg kész hölgy:)Tegnap ellopta a rúzsom és kikente a pofiját:D Hálistennek nem harapott rá (még szerencse, hogy nem az eper illatú ajakápolómat találta meg)...úgyhogy jobban kell figyelnem arra, hogy mit hagyok kint és mit nem:))
Mi is tegnap voltunk dokinál, egy héttel visszavette a magzat korát, így én is május 13-ra lettem kiírva! :) Számítottunk rá, mert tudtuk, hogy egy héttel később volt peteérés, mint ahogy naptár szerint lennie kellett volna. Láttuk a kis maszatkát, már mozog is! :) A kisfiam is nagy érdeklődéssel leste a monitort. :) Mivel nincs kire hagyni és a férjem sem hagyná ki az ultrahangokat, így hárman járunk a dokihoz.
Szerintem mi most is rácsos ágyat fogunk venni, mert a "nagy" még kb. akkor kezd majd el járni. Biztos első dolga lenne, hogy átmásszon a leesésgátlón, ha nem rácsos az ágy. Abigél biztos, hogy feküdni fog majd azon az ágyon?
Jó a babakocsi, amit kinéztél! Olyan gáz, 3. emeleten lakunk, és félemeletenként áll meg a lift. Szóval 9 lépcsőfokot mindig le kell menni a babakocsival. Most még megy is, jó nagy kereke van a miénknek, na de a testvérkocsit nem is tudom elképzelni, hogy fogom tudni mobilizálni a lépcsőn, főleg, hogy a nagyobb súly legelől lesz...
És a kistesónak lesz külön szobája? Hogy fogtok lakni?
Nekünk 2,5 szobánk van, Ároné most a fél, plusz van háló és nappali. Arra gondoltunk, hogy Áront hagyjuk a helyén, a picur alszik majd a hálóban, mi pedig a nappaliban. De nem rendezzük át teljesen a lakást, mert a pici két hónapos korában elköltözünk Németországba, és ott családi házunk lesz.
Mi is sokat gondolkodunk neveken, de még nincs konkrét. Nekem nagyon tetszik az Abigél, gondoltam is rá, amikor még nem tudtuk, hgoy Áron kisfiú, viszont a férjem holland, és a hollandok azt úgy ejtik, hogy abiHail (a H pedig ilyen torokból hörgős, toroktisztító hang szerű). Hát úgy már egyáltalán nem jön be. :( Szóval kilőve minden g betűt tartalmazó név. :)
Nem mondod, hogy költöztök:O Betojok...épp tegnap akartam írni, hogy lehet mi is megyünk mert a férjem megpályázott egy ilyen ösztöndíj féleséget Japánban az egyik egyetemre az itthoni egyetemétől és ha nyer akkor már áprilisban kimehet tanulni egy évre. Azt mondta, hogy minket fix, hogy nem hagy itt, szóval elintézi, hogy mi is mehessünk, csak akkor lesz cumi, ha minket nem fizetnek ki, ami tuti így lesz és annyi pénzt összeszedni jövő nyárig lehetetlen. Szóval hezitálunk nagyon, mert én küldeném, hiszen ilyen lehetőség nincs még egy, ő viszont maradna mert a gyerekei meg én is itt vagyok. Az biztos, hogy az az egy év nagyon durva lenne, nem jöhetne haza havonta, nem láthatnánk semmi, de jobb lenne neki...csak a gyerekeknek nem biztos; tudom mert apám 2 éves koromtól Németországban dolgozott, sosem láttam és iszonyat sz@r volt a gyerekeknek meg ezt nem akarok...Nagyon nehéz ez:(
A szoba és az ágy. Igen egy szobában vagyunk, de van vagy 30nm mert egybe nyitották Nyuu-ék anno az első kettőt. Bőven elférünk ez nem is gond, van hely két gyereknek az egy szobában is. Na meg Abi még kicsi, nem akartam külön szobába tenni; mondjuk őt ez nemigen izgatja mert már pár hetes korától végig aludja az éjszakát; mikor kicsi volt nem bírtam aludni mert azt lestem foyamatosan, hogy ugyan él e még...pedig volt légzésfigyelő:)) Szóval az ágy sem gond:)Hidd el nem akarnék neki ilyet venni ha tudnám, hogy fixen lefog esni:) Általában ha leteszem akkor úgy is marad, meg sem moccan mint az apja:D Bezzeg én...hát nagyon ugrálós fajta vagyok, ezért rendszerint már a férjem magához ölel éjszaka, mert fixen nem hagyom aludni:D Amikor még csak jártunk eskü volt olyan, hogy letúrtam az ágyról:D Iszonyat sokat forgolódok...mondjuk hasznot tudtam húzni belőle amikor vártuk Abut mert kitámasztotta a hasam a gyerek meg őt is rugdosta (azóta is emlegeti:D)
A kocsi miatt sajnállak, örülök, hogy nekünk nincs liftünk és nem kell emelnem sem mert van mozgáskorlátozott feljáró ( Rolu nagypapája sokáig ott lakott és kerekes székes volt így megcsinálták neki, hogy tudjon szabadon ki-be járni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!