Kötelezhet arra anyukám, hogy elvetessem a kisbabámat, ha 17 éves vagyok?
Másfél éve van barátom (22 éves), mindig védekeztünk (gumival), soha nem szeretkeztünk védekezés nélkül, mégis történt valami baki, mivel 10 hetes terhes vagyok. Eddig nem mertem anyukámnak elmondani, mert bár tudom, hogy korai ez, de mégsem szeretném elvetetni a babát. Anyukám rettentően karrierista nő, engem is annak szeretett volna mindig nevelni. Olyanokat szokott mondani, hogy elég, ha 30 felett szülök, sőt, még jobb, ha egyáltalán nem, hanem csak magamért, a karrieremért élek... Képzelem, mennyire sokkolni fogja a hír, hogy én 17 évesen teherbe estem és meg is akarom tartani. Ideje lenne közölnöm a hírt itthon. De nagyon félek, hogy beleszólhat abba, hogy megtarthatom-e? Megteheti?
L17
örülök h megtartottad.gratulálok.
én 18évesen lettem babás,19évesen szültem,már 14honapos a kisfiam.életem legszebb ajándéka.
legyetek nagyon boldogok.ha gondolod irj.szivesen beszélgetek veled.
Szia.Gratulálok a babához!
ÉN is most vagyok 17éves, és 26hetes a pocaklakóm, nem bántam meg, pedig ellene volt mindenki, mikor megtudták!
Ma meg már anyumék hívnak hogy hogy van az unoka, sokat rugdos ma?
Köszönöm szépen a bíztatást! :)
Igeeeen. :) Én azt hittem, anyukám nagyon ki lesz akadva, de nem... Megérti szerencsére. :) Csak a párommal is elbeszélgetett hosszan.
Kedves másik kismama! Te már tudod, hogy fiú vagy lány a kicsi? :)
Ha a kérdés nekem szólt, akkor kisfiam lesz (Levente).
Most azon megy a harc hogy cseréljük el lányra...(persze csak viccelődés szinten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!