Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiatal anyukák! Nem bántátok...

Fiatal anyukák! Nem bántátok meg,hogy így alakult?

Figyelt kérdés

6 hetes várandós vagyok, 22 éves

Tervezett baba volt.

Pont a szüléssel egy időben leszek 23 éves , párom 26 éves lesz.

Nem bántátok meg, hogy ilyen fiatalon anyukák lettetek?

2022. nov. 2. 17:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%
Igen én a pucér seggemre, meg a párom fizetésére szültem, nulla munkaviszonnyal szintén ennyi megtakarítással. Egy kibacott kínlódás volt az első két év, mikor anyóstól kellett kunyerálni. Az én igényeim pedig nem is léteztek, csak az hogy valahogy túléljük. Eltelt 10 év, persze mára rendeződtek a dolgaink, de nem kívánom senkinek azt a helyzetet amiben akkor voltam.
2022. nov. 2. 20:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Őszintén ha azt nézzük,hogy nálunk nem tervezett volt, főiskolások voltunk, lelkileg nehezen viseltem ezt a nagy felelősséget akkor azt mondom kemény volt, de nem bántam meg mert mindent megoldottunk, nem adnám semmiért a fiam szeretem és a legkönnyebb terhesség volt, 26 évesen született a 2. És most várom a 3.at 32 vagyok :-)
2022. nov. 3. 12:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Oké, 12-es, de ha apuka közben elhagyott volna, igencsak megbántad volna, mert anyagilag tönkremész teljesen.

Ezért írtam azt, hogy általában az nem bánja meg, aki mellett ott a kereső férj és család, akit otthagynak (ugye a házasságok 70%-a válással végződik), az meg általában megbánja. Nem magát a gyereket, csak hogy nem várt vele.

2022. nov. 3. 12:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, ahogy sokan mások (vannak kivételek), hogy na ezt is felcsinálták idő előtt, baz+.

Nekem akkor is marada véleményem, és kész.

2022. nov. 3. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!