Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiatal anyukák! Nem bántátok...

Fiatal anyukák! Nem bántátok meg,hogy így alakult?

Figyelt kérdés

6 hetes várandós vagyok, 22 éves

Tervezett baba volt.

Pont a szüléssel egy időben leszek 23 éves , párom 26 éves lesz.

Nem bántátok meg, hogy ilyen fiatalon anyukák lettetek?

2022. nov. 2. 17:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%

Nem bántam meg, jó volt fiatal anyának lenni 20 évesen 2 gyerekem volt.

Most viszont más és ezt is imádom 40 felett egy kisgyerekkel, valahogy nagyobb csodának élem meg

2022. nov. 2. 17:30
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesektől vársz választ?

Mert az én anyám pl. megbánta nagyon, de nyilván nem 2-3 éves korunkban.

2022. nov. 2. 17:34
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Szia! Én 22 évesen szültem az elsőt. Nem bántam meg, egzisztenciálisan ugyanott tartok, ahol a velem egyidős nők, csak plusz van egy 9 éves lányom :) ❤️
2022. nov. 2. 17:52
 4/14 anonim ***** válasza:
60%
Én 20 évesen szültem az első kisfiam. Ma sem csinálnám másképp. ❤️ Én pl. 40 felett már nem szeretnék babázni.
2022. nov. 2. 17:55
 5/14 anonim ***** válasza:
32%
Az egész gyerekvállalást megbántam
2022. nov. 2. 17:57
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 19 évesen szültem és sokszor megbántam,de sok rossz döntés miatt mondom most utólag, hogy bőven ráértem volna.
2022. nov. 2. 18:05
 7/14 anonim ***** válasza:
81%

Ez általában úgy működik, hogy akinek kicsit idősebb, pénzes férje vagy tehetős családja van, az nem bánja meg, hiszen megoldja más helyette az anyagiakat, a lakhatás kérdését, a gyerek felnevésének anyagi gondjait. Az ilyen fiatal anyukáknak csak élvezni kell a fiatal anyaságot, nem nyomja őket a mindennapi megélhetés, az otthonteremtés, a pénzkeresés gondja.

Akinek a nulláról indulva csúszik be a baba, nem teremt meg helyette mindent más, pláne a férje is elhagyja, aztán egyedül kell eltartania a gyerekeket átlagos fizetésből, abból hitelt/albérletet fizetni, a napi megélhetésen kell stresszelnie és lemondani egy csomó mindenről, az általában megbánja.

2022. nov. 2. 18:11
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
7-es mégis ki a franc mondja, hogy nullával kell gyereket vállalni? Aki így tesz, meg friss kapcsolatba szül, az meg is érdemli a sorsát.
2022. nov. 2. 19:20
 9/14 anonim ***** válasza:
88%

8-as, hát ne haragudj, de 20-22 éves fiatal anyukaként (merthogy fiatal anyukákról szól a kérdés), nyilván nem túl sok mindent tud összeszedni az ember önerőből. Komolyabb megtakarítást, komolyabb munkatapasztalatot, lakásravalót főleg nem.

Jó, tudom, ott a GYk-n mindenki teljes állásban dolgozott egyetem mellett 16 éves korától és havonta 350 ezret keresett az érettségijével, amiből mindent félretett, mert semmi kiadása nem volt, így 22 évesen már középvezetői állásból saját lakással ment szülni, de nah.

Feltételezem, itt a valóságos, átlagos fiatal anyák tapasztalataira kíváncsi a kérdező, de azok többnyire mind a párjuk és szüleik pénzére vállalnak gyereket.

2022. nov. 2. 19:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Én 22 évesen lettem tervezetten várandós a kislányommal. Most lesz decemberben 8 éves.

25 éves voltam amikor a kisfiam született meg.☺️ Szintén terveztük. 31 éves vagyok. Gondolatban van a 3.gyerek. De mèg csak nagyon gondolat.

Semmit nem bántam meg ☺️Így tökéletes.

2022. nov. 2. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!