Több gyerekes anyukák, ti hogy csináljátok? Néha úgy érzem, szeretnék még 'egy tucat' babát, néha meg úgy, hogy ez az egy is túl sok. Ti sosem "bántátok meg", hogy több gyereketek lett? Hogy bírjátok idegileg?
Az ember mindig felnő a feladathoz:)
nekem kettő van,nagyon szeretem őket,bár néha totál kikészülök tőlük.
Szeretnénk még egyet,én mindig akkor bizonytalanodom el,mikor betegek,azt nagyon rosszul viselem...
Szia!
Nekünk egyelőre két kicsi van, és úton van a harmadik.
Nem bántuk meg a több gyerkőcöt.
Nem mondom, hogy egyszerű, főleg most, mivel elég nehezen viselem a várandóságot, de örülök, hogy itt vannak, pedig nem egyszer van vita, hiszti (akár egymás után). Front esetén már néha én is az asztalra csapnék, ha mindkettő nyafizik egész nap.
A két nagy már eléggé összenőtt, és sokszor tudnak vita nélkül a legnagyobb egyetértésben játszani (rosszalkodni is), és gondoskodni egymásról, akár még nekem is segíteni.
Pl. a múltkor jó nagyot estem, és a lábam még eléggé fáj, az esés után egész nap a 3,5 éves nagy istápolta a közel 2 évest, hogy egyszerűbb legyen nekem. Ezt nagyon megkönnyeztem.
Amúgy nálunk a nagy az a klasszikus beetetős baba volt, evett-aludt, nyugodt.
A kicsi alig aludt napközben, sok nyafi, de hamar megtanult alkalmazkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!