Milyen érzés terhesnek lenni?
Szia! 11. Héten járok, eddig nem éreztem magam még terhesnek csak betegnek.
Nagyon örülölünk neki, de a nem várt napjától kezdve nagyon rosszul vagyok. Olyan mint egy nagyon elhúzódó vírusos betegség, a hányás miatt. Arról nem is beszélve, hogy sem enni, sem inni nem tudok. Undorodom mindentől, nem csak az ételektől, hanem a szagoktól is.
Ettől függetlenül bármit elviselek, ha szükséges, csak Ő jól legyen...
Első 2 nél fel sem tünt, imádtam csak a hasam nőtt, hajam olyan lett mint az oroszlán sörény, nem zsírosodott.
A 3.nál elején az émelygés nem volt olyan jó,de ahogy elmúlt már azt is imádtam.
Még csak 14. héten járok.
Eddig:
Csodálatos érzés, de közben picit félelmetes.
Egyébként minden percét élvezem, mert tudom, hogy a gyermekem növekszik bennem. Már az elején leszögeztem magamban, hogy én bármi rosszat elviselek, csak ő legyen jól és maradjon egészséges végig.
Az elején hánytam. Érzékeny a mellem. Mostanában a fejem fáj. Pattanások jelennek meg olyan helyeken, ahol eddig nem. A torkomon érzem a savat... Az elsők egyébként nem is zavarnak, a legjobban a sav zavar.
Összességében a nagy öröm mellett a rossz dolgok eltörpülnek.
Bár még messze van a vége.
28hetes vagyok a második kislányommal, de sokkal nehezebben viselem ezt a terhességet, mint az elsőt. Mai napig is vannak émelygéseim, sőt van hogy nem is marad bent az étel. A hasam majdnem akkora, mint mikor az első lányomat szültem, ezáltal nagyon nehéz.
Az ülés kényelmetlen, mert fáj a medencecsontom. A fekvés sem kényelmes, mert a csípőcsontjaim is kivannak, az oldalt fekvéstől.
A gyomorsav marja a nyelőcsövemet, és durva migrének törnek rám.
Összeségében szinte szenvedek, de a babáért ki kell bírni🥰❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!