Milyen erzes terhesnek lenni?
Figyelt kérdés
Pusztan csak annyira vagyok kivancsi h ebben a 9 honapba mikor es mi lesz nehez... Elso babamat varom, 10 hetes terhes vagyok, es izgulok nagyon h mikor mi lesz a "normalis" eddig meg nem volta rosszulletem se hanyas! Miken kell majd keresztul mennem. Felek nagyon mert fiatal is vagyok (19eves) de terveztuk a babat es boldogok vagyunk a ferjemmel.2016. márc. 26. 13:08
1/7 Mono144 válasza:
Ez egy állapot nem betegség! Mióta világ a világ így születünk, emberek állatok egyaránt. Mitől félsz, az élet rendje a születés?! Maga a terhesség pedig minden egyénnél más lefolyású. Van aki végig szenvedi, hány akár 9 hónapon keresztül. Van aki azt sem venné észre hogy terhes ha nem tudná. Nyugodj meg...ezen felesleges tépődni.
2/7 A kérdező kommentje:
Koszonom
2016. márc. 26. 15:17
3/7 anonim válasza:
"ebben a 9 honapba mikor es mi lesz nehez... "
Ha már most ezen izgulsz,akkor minden nehéz lesz!
Senki nem fogja előre megmondani,hogy mi lesz nehéz!
4/7 anonim válasza:
megfordítva válaszolok neked, így tudod, nekem mik voltak a legfurábbak a terhességben. nekem az a szokatlan, mióta nem vagyok terhes, hogy 1. átférek helyeken, 2. be tudom húzni a hasam 3. ha eszem, nem rúg közben senki:D 4. megint nagy sétákat tudok tenni 5. egyedül vagyok a testemben, 3 hete szültem, ha nyilall a méhem, még mindig néha mondom h csss, semmi baj.:D
5/7 A kérdező kommentje:
Utolso nagyon aranyos. Koszonom.gratulalok a babadhoz
2016. márc. 26. 19:01
6/7 anonim válasza:
Vannak nehezebb napok,de imádom minden pillanatát. A legjobb mikor érezni, hogy mozog. Az elején nekem az orrommal volt "baj", extra érzékeny volt minden szagot, illatot éreztem sajnos... Csodálatos dolog a terhesség tele izgi dolgokkal. Mi 30 hetesek vagyunk :)))))
7/7 anonim válasza:
Szerintem csak az aggódás nehéz benne. A félelem,hogy baj lesz,h nem lesz egészséges,h koraszülött lesz,h megfojtja a köldökzsinór...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!