Milyen érzés terhesnek lenni? Úgy értem nyomást éreztek a méhetekben? Egyáltalán mennyire érezhető a baba súlya?
A súlyát annyira nem veszem észre, mert ugye fokozatosan nő, nem hirtelen lesz ott egy 3 kilós gyerek, így hozzászokok. Inkább én a pocakot érzékelem akadályozó tényezőnek a mérete miatt, lehajolni, guggolni nagyon szar, alig kapok levegőt. Hanyatt feküdni detto. Az első gyerekem császáros volt, emlékszem arra a pillanatra, amikor kivették, tudtam, hogy most került ki a baba, mert hirtelen olyan érzésem volt, mintha egy zsákot levettek volna rólam. Na ott, azon a ponton volt érezhető, hogy igen, azért nehéz volt. De úgy folyamatában a súlyát nem éreztem.
Most a második terhességem végefelé haladok, én ezt is könnyen viselem összességében, nem érzem úgy magam nehéznek, csak inkább ugyanúgy a pocak van útban, nyom bizonyos helyzetekben.
nagyon jó érzés annak ellenére,hogy az elejét és a végét megszenveded 😊😂😍
első babámmal a vége felé már támasztottam a hasam alját, annyira nehéz volt 😀3800gr született
igazából a keményedések is kicsit kellemetlenek, de összeségében szerintem legjobb dolog 😊
A végén már érzed nagyon, hús a hasad és szorít, feszít, kemény, nyom stb de amúgy ez a legvégén, utolsó pár hét (2-4) nekem ez 2 hét volt kB.
De mindenki más, van akinek már hamarabb erzi tehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!