Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyers tojást ettem a 11.héten?!

Nyers tojást ettem a 11.héten?!

Figyelt kérdés
A mekibe ettem wrapot és abba a szószba elvileg nyers tojàssárgáját tesznek..
2022. aug. 30. 15:34
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
71%
49. Nem csak egészséges és egészségtelen létezik, sőt ezt el kellene felejteni. Nincs rossz és jó étel. Étel van amit megeszel és moderált mennyiségben minden jó étel. Havi, kéthavi mekitől nem leszel sem rákos, sem cukorbeteg, sem elhízott. Felejtsük már el a csalónap és társait mert ezek csak étkezési rendellenességhez vezetnek. Ha azt mondod egy kismamára, hogy igénytelen mert saját elmondása szerint néha eszik mekiben felesleges bűntudatot okozol és még igazad sincs. Onnan tudok, hogy nem sportolsz és nem értesz a táplálkozáshoz, hogy ezeket tudja aki ebben a világban mozog. Az pedig sok mindent elárul rólad, hogy gyerektelen férfiként a gyakori kérdések gyermekvállalás rovatában igénytelenezed a kismamákat. Lehet, hogy nem vagy dagadt, le is tojom igazából, de hogy baromi magányos és szerencsétlen vagy az hótziher és ezen az sem változtat, hogy baromi büszke vagy magadra mert nem mekizel. Én igen és megnézném melyikünk teljesít jobban ;)
2022. szept. 2. 11:46
 52/65 anonim ***** válasza:
0%

". Onnan tudok, hogy nem sportolsz és nem értesz a táplálkozáshoz, hogy ezeket tudja aki ebben a világban mozog"

Nem, ez ugyanaz a posvány, miszerint mértékkel mindent lehet, amivel én nem értek egyet.

"Onnan tudok, hogy nem sportolsz és nem értesz a táplálkozáshoz, hogy ezeket tudja aki ebben a világban mozog. Az pedig sok mindent elárul rólad, hogy gyerektelen férfiként a gyakori kérdések gyermekvállalás rovatában igénytelenezed a kismamákat."

Mi van? És mi van, ha egy sportos, több gyermekes férfi vagyok, te pedig egy kövér, gyerektelen nő, akihez még csak bottal sem nyúlna senki?

Ezeknek a feltételezgetéseknek mi értelme van?

2022. szept. 2. 12:27
 53/65 anonim ***** válasza:
71%
52. Semmi, mert egyikünk sem az aminek beállítod. Egy sportos, kiegyensúlyozott férfi nem szapulja a kismamákat a gyakorin. Ez tény. Puszi drága, szedjél magnéziumot nehogy begörcsöljön a jobb kezed ;)
2022. szept. 2. 13:46
 54/65 anonim ***** válasza:
0%

#53 Nem szapultam a kismamákat, épp ellenkezőleg, te nem bírod elviselni, ha valaki igénytelenségnek tartja a Mcdonald's-ba járást. Gyakorlatilag oldalakon keresztül hiszériázol emiatt, aztán persze én vagyok a kiegyensúlyazatlan, mindezt úgy, hogy egy kommented nincs, ami ne bűzlene penetránsan a személyeskedéseidtől.

A magnézium pótlás pedig majdnem mindenkinek javallott, hiszen a társadalom túlnyomó többsége magnézium hiányos, úgyhogy természetesen szedem a magnéziumot, több más étrendkiegészítő mellett.

2022. szept. 2. 14:37
 55/65 anonim ***** válasza:
54%
Dehogy magnéziumhiányos mindenki, kevered a D vitaminnal. Istenem, ennyire butának lenni
2022. szept. 2. 15:12
 56/65 anonim ***** válasza:
0%

#55 Az a gond, hogy neked még a szövegértelmezés sem megy. Gondolom te is a mekdonácba jártál az iskola helyett...

Ugyanis nem írtam, hogy mindenkinek magénzium hiánya lenne. Tessék elolvasni mégegyszer. Ha idáig nem jutottál el, akkor minek linkeljek angol nyelvű vizsgálatokat a témában?

2022. szept. 2. 15:48
 57/65 anonim ***** válasza:
54%
Na jó én x-elem ezt a kérdést, mert már távol vagyunk az eredeti témától, mint Makó Jeruzsálemtől 😄. Az észosztó úriember kapcsán meg csak annyi jutott eszembe, hogy miért van ennyi ideje a Terhesség kategóriában vitatkozni, de ez maradjon költői kérdés. A Kérdező remélem megnyugodott azóta a tojás kapcsán. (Még annyi az úriembernek, hogy nekem légyszi ne írj kioktató litániát, mert nem fogom olvasni, így magadnak is időt spórolsz.)
2022. szept. 2. 16:09
 58/65 anonim ***** válasza:
54%
Hihetetlenül buta, az átvitt értelmet sem tudja értelmezni, és még neki áll sértődötten pampogni, mint egy ovis :) nem elég, hogy a tudatlanságával égeti magát, még ez is, nem csoda mondjuk hogy ilyen gyatra pontja van, gondolom más témáknál is nekiáll vitatkozni úgy, hogy egy általános iskolásnak is nagyobb ismerete van belőle
2022. szept. 2. 16:14
 59/65 anonim ***** válasza:
Jézusom... ha szerinted ez az átvitt értelem jelentése, akkor teljesen felesleges neked bármit is írni, vélhetően nem csak szövegértelmezési gondjaid vannak, hanem más mentális problémákkal is küzdhetsz.
2022. szept. 2. 17:02
 60/65 anonim ***** válasza:
54%

:D ne zavarjon, hogy mi röhögünk 2 napja rajtad, olyan ostobaságokat írkálsz, de még mindig nem veszed észre magad, hogy elbújdokolj, te csak azért is újra és újra beégeted magad :)

Ez igen haver, ez már teljesítmény ;)

2022. szept. 2. 18:02
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!