Nyers tojást ettem a 11.héten?!
". Onnan tudok, hogy nem sportolsz és nem értesz a táplálkozáshoz, hogy ezeket tudja aki ebben a világban mozog"
Nem, ez ugyanaz a posvány, miszerint mértékkel mindent lehet, amivel én nem értek egyet.
"Onnan tudok, hogy nem sportolsz és nem értesz a táplálkozáshoz, hogy ezeket tudja aki ebben a világban mozog. Az pedig sok mindent elárul rólad, hogy gyerektelen férfiként a gyakori kérdések gyermekvállalás rovatában igénytelenezed a kismamákat."
Mi van? És mi van, ha egy sportos, több gyermekes férfi vagyok, te pedig egy kövér, gyerektelen nő, akihez még csak bottal sem nyúlna senki?
Ezeknek a feltételezgetéseknek mi értelme van?
#53 Nem szapultam a kismamákat, épp ellenkezőleg, te nem bírod elviselni, ha valaki igénytelenségnek tartja a Mcdonald's-ba járást. Gyakorlatilag oldalakon keresztül hiszériázol emiatt, aztán persze én vagyok a kiegyensúlyazatlan, mindezt úgy, hogy egy kommented nincs, ami ne bűzlene penetránsan a személyeskedéseidtől.
A magnézium pótlás pedig majdnem mindenkinek javallott, hiszen a társadalom túlnyomó többsége magnézium hiányos, úgyhogy természetesen szedem a magnéziumot, több más étrendkiegészítő mellett.
#55 Az a gond, hogy neked még a szövegértelmezés sem megy. Gondolom te is a mekdonácba jártál az iskola helyett...
Ugyanis nem írtam, hogy mindenkinek magénzium hiánya lenne. Tessék elolvasni mégegyszer. Ha idáig nem jutottál el, akkor minek linkeljek angol nyelvű vizsgálatokat a témában?
:D ne zavarjon, hogy mi röhögünk 2 napja rajtad, olyan ostobaságokat írkálsz, de még mindig nem veszed észre magad, hogy elbújdokolj, te csak azért is újra és újra beégeted magad :)
Ez igen haver, ez már teljesítmény ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!