28. Fogd már fel, te húgyagyú, hogy senki nem mondta, hogy egészséges, de csak te hasonlítgatod a cigihez. Ennyi ésszel levegőt tudsz venni, apukám? Mondd, hogy egy szerencsétlen nőt sem csináltál fel, mert ezeket a géneket nem kéne tovább vinni.
2022. szept. 1. 13:09
32/65 anonim válasza:
A személyeskedés biztos jele, hogy kifogytak az érvek. Sajnálom, hogy nem tudsz ezen túllépni, nyilván, ha választani kell, hogy a leendő "anyuka" cigizzen, vagy mekizzen, akkor inkább mennyen a Mcdonald's-ba, de ettől még ez gáz marad, nekem legalábbis mindenképpen.
2022. szept. 1. 17:19
33/65 anonim válasza:
32. Leigénytelezni valakit nem személyeskedés. Persze, hogy elfogytak az érvek, mert olyan sötét vagy már ne is haragudj, hogy nem vagy hajlandó megérteni semmit. Amúgy állítom, ilyen hordó testű, dupla toka vagy, de drága, attól nem leszel jobb testű, ha másokat cseszegetsz. Jó tanács: ha egyszer valami szerencsétlent felcsinálsz, ne ugass bele mit eszik meg mit nem, mert hamar a kanapén találod magad. Na pá, megyek és eszek egy sajtburesz. 😂😂
2022. szept. 1. 17:28
34/65 anonim válasza:
#33 Látom nagyon magadra vetted. Ha nem tetszik a véleményem tovább lehet görgetni, vagy ha szerinted szabályt sértettem akkor lehet jelenteni a moderátornak.
Minden más esetben teljesen felesleges ez a hisztéria, hidd el, már az első válaszodnál is megértettem, hogy neked nem tetszik a véleményem. De ettől én még nem fogom visszavonni, másképp pedig végképp nem fogom gondolni. Jobban járnál te is, ha megtanulnád elfogadni, hogy más embernek más, a tiédtől eltérő véleménye lehet.
Egyébként meg nem jönnék össze olyannal, aki a mekibe jár, úgyhogy emiatt felesleges aggódnod.
2022. szept. 1. 17:50
35/65 anonim válasza:
Mi nem világos azon, hogy a meki nem egészségtelen? Pláne egy darab sajtburesz nem? Hiába vitatkozol a másik kommentelővel, nem tudsz érvelni, fogalmad sincs miből készül például a zsemle, a pogácsa, a szósz, de te elhiszed azt, amit a nők lapja caféb olvastál, mert ennyire futja csak.
2022. szept. 1. 21:13
36/65 anonim válasza:
#35 Sem a zsemle, sem a pogácsa, sem a szósz nem egészséges, a sütőolaj amiben kisütik pedig pláne nem. Ennyi erővel egy zacskó chips is lehetne egészséges.
A "sajtbureszhez" kapcsolódó kóláról gondolom nem kell szót ejteni.
Nők lapja café-t pedig már csak azért sem olvasok, mert nem vagyok nő.
2022. szept. 2. 07:06
37/65 anonim válasza:
Köszönjük ezt a mélyenszántó ostoba kommented, továbbra sem tudtad érvvel alátámasztani, hogy mitől egészségtelen a sajtburi összetevői, fogalmad sincs sem az élelmiszeriparról, ez gyakorlatilag az első kommentedből átjött.
Majd ha utánanéztél a dolgoknak, tanultál egy kis alap tudást a témában, akkor gyere vissza okoskodni, addig kímélj meg a tudatlan ideböfögéseidtől
2022. szept. 2. 08:35
38/65 anonim válasza:
Menjetek már privát üzibe ti ketten! 😆
2022. szept. 2. 08:47
39/65 anonim válasza:
Nem ketten beszélgetünk, ha nem tűnt volna fel. Ikszdé hashtag smiley
2022. szept. 2. 09:23
40/65 anonim válasza:
#37 Amikor az arrogancia az ostobasággal párosul...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!