Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyers tojást ettem a 11.héten?!

Nyers tojást ettem a 11.héten?!

Figyelt kérdés
A mekibe ettem wrapot és abba a szószba elvileg nyers tojàssárgáját tesznek..
2022. aug. 30. 15:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
54%
Valóban ez jön le a válaszaidból, tanulni sosem ciki, talán egyszer te magad is olyan jót mulatsz a butuska válaszaidon, mint mi :)
2022. szept. 2. 10:04
 42/65 anonim ***** válasza:
91%
#41 Nem bizony, rád férne. De ha nem is tanulni, legalább néznél körül. A tény, hogy a nyugati társadalmak a világ legelhízottabjai, tényleg azt mutatják, hogy a gyorséttermi láncok rendkívül jót tesznek az embereknek.
2022. szept. 2. 10:15
 43/65 anonim ***** válasza:
54%
Ne zavarjon, hogy én a szakmába dolgozom egy picikét magasabb szinten ismerek ezzel kapcsolatban minden folyamatot, szabványt etc., főleg a McD’s-al kapcsolatban. Mondogasd csak az ostobaságaid, attól még az marad :)
2022. szept. 2. 10:49
 44/65 anonim ***** válasza:
#43 Dolgozhatsz te az atyaúristennek is, a Mcdonald's attól még nem lesz egészséges.
2022. szept. 2. 10:57
 45/65 anonim ***** válasza:
54%
44. Fogd már fel huszadjára hogy senki nem mondta, hogy egészséges. Azt mondjuk, hogy nem olyan mint a cigi. Annyira nevetséges vagy. Szerintem mindünk közül te vagy a legkövérebb mégis jár a szád. Aki egy kicsit is benne van a sport világában - mint pl. én - tudja, hogy néha napján egy kis meki bőven belefér. Ettől nem lesz senki elhízott. Mivel te ezt nem tudod, gondolom gyakran jár a zsíros kis kezed a chipses zacskóban, konditermet meg akkor látsz, ha elmész előtte. 🤷‍♀️
2022. szept. 2. 11:10
 46/65 anonim ***** válasza:

#45 Akkor ezek szerint te csak simán nehéz felfogású vagy, ugyanis én nem írtam, hogy a Mcdonald's ugyanolyan káros lenne mint a cigaretta, sőt, egyik kommentemben még írtam is, hogy nyilván nem ugyanolyan káros.

Ettől függetlenül nálam mekibe járni gáz, főleg terhesen.

A testalkatomra való minősítgetéseid pedig még gázabbak.

2022. szept. 2. 11:13
 47/65 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy egészséges, te mondod azt, hogy egészségtelen. Nem, nem az :) az meg hogy azt se tudod mi van benne, hogy készül, gyakorlatilag semmit sem tudsz róla, de 2 napja próbálod érvek és tudás nélkül ezt beadni annak, aki viszont igaz, az ciki :)
2022. szept. 2. 11:26
 48/65 anonim ***** válasza:
46. Haha betalált, sejtettem kis pufók vagy. Amivel nincs gáz, csak kicsit vicces, hogy az egészség földi papjának állítod be magad. Papi, te hasonlítottad a cigihez és piához, olvass vissza. Plusz te mondod hogy igénytelen. És a kérdező nem jár, tudod ez egyfajta rendszeresség.
2022. szept. 2. 11:26
 49/65 anonim ***** válasza:

Na jó. Akkor döntsük már el, hogy egészséges vagy egészségetelen, mert a kettő között nincsen semmi sem. Mivel azt írod, hogy nem egészségtelen, ezért logikus, hogy szerinted egészséges.

A testalkatomra vonatkozó megjegyzéseid pedig nem azért gáz, mert kövér lennék ( nem vagyok az), hanem mert a billentyűzet mögött azt sem tudod valójában, hogy fiú vagy lány vagyok, csak annyit tudsz rólam amennyit leírok és ez vica versa igaz. ( és azt sem tudod leellenőrizni) Ez is gáz egyébként, hogy ezt magyarázni kell.

2022. szept. 2. 11:36
 50/65 anonim ***** válasza:
54%

Nem zavar, hogy nem egy emberrel beszélgetsz?

“ Mivel azt írod, hogy nem egészségtelen, ezért logikus, hogy szerinted egészséges.”

Persze, egy buta tanulatlan embernek ez a “logikus”, szerencsére másnak egyértelmű, hogy az egészséges az az, amitől az egészséged javul, stagnál, ami egészségtelen az meg ennek az ellentéte, a kettő között rengeteg átmenet van. Egy étel önmagában nem lesz egészséges vagy egészségtelen, esetleg attól, hogy mennyit eszek meg belőle. Pl. Kis mennyiségben egészséges a teljes kiőrlésű, napi szinten hosszú távon egészségtelen. Rakott krumpli 2-3 hetente egyszer teljesen semleges, napi szinten egészségtelen. Ugyanez igaz a mcd-‘s ételre is.

De ha azt sem tudod miből készül, akkor beszélhetünk neked, gyakorlatilag semmi értelme

2022. szept. 2. 11:42
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!