Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyers tojást ettem a 11.héten?!

Nyers tojást ettem a 11.héten?!

Figyelt kérdés
A mekibe ettem wrapot és abba a szószba elvileg nyers tojàssárgáját tesznek..
2022. aug. 30. 15:34
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
83%
Picit gondolkozz el! A bolti szószokban nincs nyers tojás. A nagyi egészséges salátáinál, kaszinótojásánál kezdj el ilyeneken pánikolni, bár egyszerűbb, ha megkérdezed, hogy készíti.
2022. aug. 30. 16:37
 12/65 anonim ***** válasza:
17%
#7 Nem vagyok mami, sőt, nő sem vagyok, de szerintem Mcdonalds-ban enni igénytelenség, terhesen meg pláne.
2022. aug. 30. 16:49
 13/65 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!<3

12, igénytelen étel, tény és való. De egyszer-egyszer megengedheti magának az ember. Én azt sem ítélem el, ha valaki hetente eszi, hiszen az ő döntése mivel táplálkozik.

Az hogy ilyen alapján tartasz igénytelennek valakit, hát egészségedre.

2022. aug. 30. 17:06
 14/65 anonim ***** válasza:
67%
Még ha nyersen is megy bele, gondolom megsütik..
2022. aug. 30. 18:09
 15/65 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsétterem lánc nem dolgozik helyben nyers tojásos szószokkal. Egyszerűen nem érné meg sem időben, sem kockázatban. Ezek előre gyártott szószok, mint a boltiak. Az összetevő listán biztosan megtalálod a tartósításra szolgáló összetevőt is. Amúgy meg arra gondolj, hogy a terhesség előtt hányszor voltál beteg tojástól. A terhesség miatt nem lesz máris nagyobb a kockázata, hogy belefutsz egy problémás tojásba. Elővigyázatosságból szokták kerülni.
2022. aug. 30. 18:50
 16/65 anonim ***** válasza:
32%
De ezen nem akkor kéne elkezdeni gondolkozni, mielőtt megeszed?
2022. aug. 30. 19:04
 17/65 anonim ***** válasza:
29%
12. Nahát, egy bölcs férfi ugat, mit lehet meg mit nem terhesen. Majd gyere vissza, ha egy embert tudsz növeszteni magadban és kinyomod a vaginádon. Ameddig erre nem vagy képes senkit sem érdekel a véleményed. 🥰
2022. aug. 30. 19:52
 18/65 anonim ***** válasza:
41%

Én meg már azt hittem, a kérdező arccal és nyitott szájjal beesett a tyúkólba...

Komolyra fordítva: 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

2022. aug. 30. 21:11
 19/65 anonim ***** válasza:
0%

Veled ellentétben én nem ugatok, és végképp nem mondom meg mit lehet terhesen. Lehet inni, meg drogozni is képzeld, fizikailag azok is kivitelezhető dolgok, de attól még a véleményem róluk negatív, ahogy a gyorséttermi láncokról is.

2022. aug. 31. 07:53
 20/65 anonim ***** válasza:
75%
19. De, beleugatsz milyen igénytelen terhesen mekit enni. Ne hasonlítsd már a dohányzáshoz könyörgöm. Dönert, pizzát, fagyit ehetek? Vagy csak salit lehet enni? Fogalmad sincs milyen terhesnek lenni, a terhes nők 99%a eszik a mekiben. Én is ettem 6 kilót híztam, extra egészséges voltam és a gyerekem is az. A halálom mikor egy férfi megmagyarázza mi igénytelen, miközben nagyrészük a seggét nem tudja rendesen kitörölni. Ha majd te terhes leszel ne egyél a mekiben, de ameddig a leghasznosabb testrészed a heréd, ami olyan szerencsétlen, hogy ha melegvízbe ülsz felforr légyszi ne kotyogj bele olyanba amiről fogalmad sincs.
2022. aug. 31. 08:30
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!