Nyers tojást ettem a 11.héten?!
#20 Jajj. Egy férfigyűlölő nő.
"Dönert, pizzát, fagyit ehetek?"
Nem mondtam meg senkinek sem, hogy mit ehet és mit nem, a véleményemet mondtam el róla, egyébként segítő szándékkal. Ez az oldal lényege.
"terhes nők 99%a eszik a mekiben"
Micsoda? Te tudtad, hogy az országunk nem csak Budapestből áll? Vidék nagy részén nincs is meki, így a 99% eleve kizárt, közelebb lennénk a valósághoz, ha mondjuk 10-20%-ot írtál volna.
"extra egészséges voltam"
Basszus, mindjárt oda jutunk ki, hogy a Mcdonald's még jót is tesz az ember egészségének.
"Ha majd te terhes leszel ne egyél a mekiben"
Én most sem eszek ott.
"ne kotyogj bele olyanba amiről fogalmad sincs."
Már az első kommentedben személyeskedtél, az a helyzet, hogy ez egy nyilvános oldal, nincs jogod diszkriminálni a férfiakat, még azokat a férfiakat sem, akiknek a véleményével adott esetben nem értesz egyet.
Elmondtam, hogy a Mcdonald's-ban enni nem tesz jót az ember egészségének, ami láthatóan neked nem tetszik, de ettől még tény marad.
Úgy bírom, mimor egy férfi papol a terhességgel kapcsolatban bármiről.
Az van, hogy a terhessétg egy teljesen módosult állapot. MINDENBEN.
Nem vagyok egy nagy mekis, de a sajtburger volt az egyetlen olyan kaja, amit úgy meg tudtam enni a terhességem alatt, hogy biztosan bent is maradt.
Nincs is rosszabb annál, mikor ennél valamit, és 2 falat után már a wc-t öleled, mert visszajön. Velem ez volt 9 hónapig. És amikor már a sokadik ilyen alkalom volt a nap folyamán, bizony fogtam magam, és elmentem a mekibe egy sajtburgerért, mert az legalább bent maradt.
Eskü örültem, mikor covidosan elment a szaglásom, meg az ízérzékelésem, azt reméltem, akkor majd végre ehetek bármit. Hát nem. Ugyanúgy visszajött a legtöbb dolog, csak karantén miatt mekibe se mehettem.
Volt, aki beszólt, hogy nem mekizni kellene terhesen, de tettem rá nagy ívben. 16 hétig csak fogytam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!