Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyers tojást ettem a 11.héten?!

Nyers tojást ettem a 11.héten?!

Figyelt kérdés
A mekibe ettem wrapot és abba a szószba elvileg nyers tojàssárgáját tesznek..
2022. aug. 30. 15:34
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
0%

#20 Jajj. Egy férfigyűlölő nő.

"Dönert, pizzát, fagyit ehetek?"

Nem mondtam meg senkinek sem, hogy mit ehet és mit nem, a véleményemet mondtam el róla, egyébként segítő szándékkal. Ez az oldal lényege.

"terhes nők 99%a eszik a mekiben"

Micsoda? Te tudtad, hogy az országunk nem csak Budapestből áll? Vidék nagy részén nincs is meki, így a 99% eleve kizárt, közelebb lennénk a valósághoz, ha mondjuk 10-20%-ot írtál volna.

"extra egészséges voltam"

Basszus, mindjárt oda jutunk ki, hogy a Mcdonald's még jót is tesz az ember egészségének.

"Ha majd te terhes leszel ne egyél a mekiben"

Én most sem eszek ott.

"ne kotyogj bele olyanba amiről fogalmad sincs."

Már az első kommentedben személyeskedtél, az a helyzet, hogy ez egy nyilvános oldal, nincs jogod diszkriminálni a férfiakat, még azokat a férfiakat sem, akiknek a véleményével adott esetben nem értesz egyet.

Elmondtam, hogy a Mcdonald's-ban enni nem tesz jót az ember egészségének, ami láthatóan neked nem tetszik, de ettől még tény marad.

2022. aug. 31. 08:53
 22/65 anonim ***** válasza:
70%

Úgy bírom, mimor egy férfi papol a terhességgel kapcsolatban bármiről.

Az van, hogy a terhessétg egy teljesen módosult állapot. MINDENBEN.

Nem vagyok egy nagy mekis, de a sajtburger volt az egyetlen olyan kaja, amit úgy meg tudtam enni a terhességem alatt, hogy biztosan bent is maradt.

Nincs is rosszabb annál, mikor ennél valamit, és 2 falat után már a wc-t öleled, mert visszajön. Velem ez volt 9 hónapig. És amikor már a sokadik ilyen alkalom volt a nap folyamán, bizony fogtam magam, és elmentem a mekibe egy sajtburgerért, mert az legalább bent maradt.

Eskü örültem, mikor covidosan elment a szaglásom, meg az ízérzékelésem, azt reméltem, akkor majd végre ehetek bármit. Hát nem. Ugyanúgy visszajött a legtöbb dolog, csak karantén miatt mekibe se mehettem.

Volt, aki beszólt, hogy nem mekizni kellene terhesen, de tettem rá nagy ívben. 16 hétig csak fogytam.

2022. aug. 31. 09:38
 23/65 anonim ***** válasza:
100%
#21 Én sem vagyok pl. férfigyűlölő, sőt. Nagyon is kedvelem az értelmes és empatikus férfiakat, az egyiküktől várom épp az első gyerekem. De. Szerintem is otthon oszd a saját feleséged, hogy mit egyen és mit ne. Ha eltűri, akkor ez egy tökéletes páros. 🙂
2022. aug. 31. 16:40
 24/65 anonim ***** válasza:
0%
#23 Ennek örülök, hogy nem vagy férfigyűlölő, de én nem osztottam senkit sem, nekem teljesen mindegy, hogy ki mit eszik, a kérdezőnek viszont nem.
2022. aug. 31. 16:54
 25/65 anonim ***** válasza:
70%
Nem vagyok férfigyűlölő, imádom a férfiakat, élni sem tudnék nélkülük. De nektek baromi okos férfiaknak meg kell érteni, hogy nem kérünk kioktatást, főleg, ha baromságokat beszéltek. Nem mondtam, hogy egészséges a meki én sem minden nap ettem ott, de igenis ritkán belefér. A cigi, pia nem. Elegünk van abból, hogy beleszóltok mit csináljunk, miközben bennetek tenger sok hiba van. Jó tanács, ne pofázz bele ki mit csinál, pláne hülyeséget, pláne terhességhez, amit nem ismersz és sosem fogsz megtapasztalni. Az sem érdekel, hogy a tamponról mi a véleményed. 🤷‍♀️
2022. szept. 1. 08:50
 26/65 anonim ***** válasza:
44%
#25 Az igen. Szóval a jó tanács = belepofázás. Mindennap tanulok valami újat.
2022. szept. 1. 09:21
 27/65 anonim ***** válasza:
83%
26. Ez nem jó tanács. Ez szimpla belepofazás. A jó tanács az, hogy igyál legalább 2 liter vizet egy nap. Ha leigénytelenezel valakit, aki semmi rosszat nem csinált, és még hülyeségeket is beszélsz az nem az. Tartsd meg a hülyeségeidet magadnak, köszi! 🙋‍♀️
2022. szept. 1. 10:58
 28/65 anonim ***** válasza:
0%
#27 Adtam egy tanácsot, úgy, hogy közben válaszoltam a kérdésre is. Hülyeséget, meg végképp nem írtam, mert a Mcdonald's-ban akkor sem lesz egészséges enni, ha fejre is állsz.
2022. szept. 1. 11:06
 29/65 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem kérdezte, hogy egészséges-e. Nyilván mindenki tudja, hogy nem az.
2022. szept. 1. 12:10
 30/65 anonim ***** válasza:
83%
Igazából csak a tudatlanok hajtják ezt, hogy egészségtelen ott enni. Aki kicsit is értelmes, az tudja, hogy az étel ott nem egészségtelen, max akkor ha valaki egyoldalúan azt eszi folyamatosan. De ez az otthon sütött iis rakott krumplidra is igaz. Gyártunk a mekinek, olyan szigorú szabályozás és 3 napos SQMS audit az otthonodba biztos nincs, mint nálunk
2022. szept. 1. 12:30
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!