Stella84 kérdése:
Vannak itt olyan anyukák, akiknek szó szerint csak az arabin pesszárium tartotta egyben a terhességét?
Figyelt kérdés
Nem megelőzés vagy óvatosság miatti felhelyezésről beszélek, hanem a szó szoros értelemben ez tartotta egyben a terhességet.
23+1 hetes vagyok, 23mm cervixhosszal vettek fel és tették fel 3 hete. Most 15mm,és szó szerint ez a gyűrű tart egyben. 4 veszteségen vagyok túl, rettegek, hogy őt is elveszítjük. Van itt esetleg olyan, aki hasonló helyzetben sikeresen eljutott legalább a 26-28.hétig?
2022. aug. 28. 10:25
11/12 anonim válasza:
Kérdező, mi történt veled veletek azóta? Hány hétre szültél? Minden oké volt?
12/12 A kérdező kommentje:
Hahó,
Köszönöm, rendben vagyunk <3 37 hetesen leszedték a pesszáriumot, 3 ujjnyira azonnal ki is nyíltam. Az arabin nélkül esélyünk sem lett volna, szó szerint babát mentett.
Szofi most már 16 hónapos, egészséges, az első perctől rendben volt vele minden.
ápr. 10. 18:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!